Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Osman Sınav’ın gözüne girdi, başrolü kaptı!

Sen Anlat Karadeniz’de Osman Sınav’ın gözüne girdi, başrolü kaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay- atv ekranında 3.sezonun başlarında izleyicilerine veda eden Sen Anlat Karadeniz gibi, Gel Dese Aşk da bir Osman Sınav dizisi… Ünlü yönetmenin yıllar önce yazdığı bir hikayeden yola çıkarak senaryolaştırılan Gel Dese Aşk,geçtiğimiz Pazar günü ilk bölümü ile izleyicilerle buluşmaya başlamıştı.

Dizinin başrol oyuncularından İlayda Çevik ve Öykü Gürman, daha önce Sen Anlat Karadeniz projesinde de yer almışlardı.Her iki isim de Sınav’ın gözüne girdi ve Gel Dese Aşk’ta başrolü kaptı.

Dizi TV’ye konuşan İlayda Çevik, “Sen Anlat Karadeniz çok keyifli bir işti. O işten senaryo gereği ayılmak durumunda kalmıştım ama tekrar beraber çalışmayı çok istediğim bir ustam Osman Sınav. Her zaman da öyle olacak. Bu işte, bu önemli karakterde, değişimleri,dönüşümleri çok olan bir oyuncu için hazine gibi bir şey. Böyle bir karakterde bana bu fırsatı verdiği için, tekrar çalışmak istediği için kendimi çok şanslı hissediyorum. Tekrar buluştuk, mutluyuz” açıklamasını yaptı.

Sen Anlat Karadeniz'de Osman Sınav'ın gözüne girdi, başrolü kaptı! 7

Sen Anlat Karadeniz’de hem şarkıları ile izleyicileri mest eden hem de Asiye karakter ile oyunculuğu da çok iyi başarabileceğini gösteren Öykü Gürman, bu sefer de Gel Dese Aşk projesinde ortaya çıktı.

Sitare karakterine hayat veren Gürman, çok farklı bir rolle ekrana geliyor ve dizinin müziklerini de seslendirerek yapıma büyük katkı sunuyor.