Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de sinirlerinizi kaldıracak sahneler geliyor! Nefes ve diğerleri tutuklanıyor!

Sen Anlat Karadeniz’de sinirlerinizi kaldıracak sahneler geliyor! Nefes ve diğerleri tutuklanıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
ATV’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni bölümüyle 26 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin 36. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Vedat, kendisini kaçıran Nefes, Asiye, Berrak, Mercan ve Nazar’ı tutuklanmaları talebiyle savcılığa şikayet ediyor.

Kadınlar karakolda gözaltındayken, Vedat, onları ziyaret edip yine dalga geçiyor ve “Size dedim, kasa her zaman kazanır” diyerek onları yıllarca içerde çürüteceğini söylüyor.

Sen Anlat Karadeniz'de sinirlerinizi kaldıracak sahneler geliyor! Nefes ve diğerleri tutuklanıyor! 7

Dışarda ise Kaleliler büyük bir üzüntüyle olacakları bekliyor. Bu arada Mustafa ile Tahir, Vedat’ın evini basıyor. Tahir, Vedat’ı tekme tokat dövüyor ama Vedat’ın tek derdi, Nefes’in Tahir’in yanında olmasındansa içerde olması. Hatta yediği dayaktan zevk bile alıyor.

Yeni bölümde Nefes ve diğerlerine nasıl bir ceza verileceği merak konusu.

İşte 36. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kadınlar Vedat’ı kaçırırlar. Zafer naraları atarken karşılarına polis çıkması her şeyi değiştirir. Kadınlar bu işten nasıl sıyrılacaklar?

Nefes Lezzetler’in kurulduğunu öğrenen Saniye, oğullarının karşısına dikilir. Analarıyla yüzleşen Tahir, Murat ve Fatih için Kaleli Konağı’nın kapıları kapanır.

Vedat’ı öldürmeye karar veren Mercan herkesten gizli harekete geçer. Boynundaki ilmekle Vedat, şimdi Mercan’ın konumuna düşer.