Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de Tahir’in takımı olay oldu!

Sen Anlat Karadeniz’de Tahir’in takımı olay oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz 15. bölümüyle ekrana gelecek. Herkesin aklındaki soru, Nefes ve Tahir’in nikahında Vedat’ın bir tuzak kurup kurmayacağı oldu.

Yayınlanan 2. fragmanda Tahir’in Nefes’in dizinde uzandıkları sahneyi gören izleyenler, nikahın bir şekilde kıyıldığı düşüncesinde.

Ancak silahlı çatışmanın yaşandığı sahneler, akıllara Vedat’ın, Nefes ve Tahir’in evlilik planlarını bozduğu ihtimalini getiriyor.

Bu akşam dizinin yeni bölümünde hepsini izleyeceğiz ancak tanıtımda izleyenlerin en çok üzerinde durduğu sahne, Tahir’in nikaha giderken giydiği takım elbise oldu.

blank

Yakışıklı oyuncu Ulaş Tuna Astepe’ye takım elbiseyi çok yakıştıran izleyiciler sosyal medyada oyuncuyu övgülere boğdular.

Tahir gibi deli fişek bir karakteri başarıyla oynayan Ulaş Tuna Astepe’yi dizide ilk kez takım elbise ile görenler beğeni yağmuruna tuttular.

blank

Nefes’in ise gelinlik yerine elbise giymesi de dikkatlerden kaçmadı. Ayrıca İrem Helvacıoğlu’nun oynadığı Nefes’in yüz ifadesi de çok konuşuldu. Nefes’in, aşık olduğu Tahir ile evlenirken bile yüzünün asık olması dikkat çekti.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Pek çok izleyici Nefes?i gelinlikle görmek istediklerini belirtirken elbise giyen Nefes hayal kırıklığı yaşattı adeta izleyenlere.

İşte 15. bölüm 2. tanıtımı: