Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’de yönetmen değişti! Yeni sezon çekimleri erken başlayacak!

Sen Anlat Karadeniz’de yönetmen değişti! Yeni sezon çekimleri erken başlayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin 21. bölümüyle sezon finali yapan dizisi Sen Anlat Karadeniz’in yönetmen değişikliği ile ilgili haberler gündeme geldi.

Yapımcılığını Osman Sınav’ın üstlendiği ve aynı zamanda yönetmenliğini Yusuf Ömer Sınav ile Emre Kabakuşak’la birlikte yaptığı dizinin rejisindeki değişiklik, sosyal medyada izleyenler arasında da konuşulmaya başlandı.

Emre Kabakuşak’ın ekipten ayrıldığı ve yerine Veli Çelik’in geldiği haberleri, Sen Anlat Karadeniz’in izleyicilerini, baştan beri devam eden diziye yansıyıp yansımayacağı ile ilgili endişelere sürükledi.

Sosyal medyada tartışılan durum göze çarpıyor. Ancak alınan haberlere göre, diziye sezon başlamadan çok önce çalışmalara başlanacağı ve sezon başında 4 bölüm stok olacağı ile ilgili duyumlar konuşulmakta.

Bu durumu olumlu karşılayan izleyenler, dizinin fragmanlarının da daha vurucu olacağı fikrinde.

Sen Anlat Karadeniz'de yönetmen değişti! Yeni sezon çekimleri erken başlayacak! 7

Sezon boyunca büyük bir başarı yakalayan ve yayınlandığı günlerde Total’in birinciliğini kimseye kaptırmayan dizinin karşısında, TRT1’deki Diriliş Ertuğrul dizisi yer alıyordu. Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonda Diriliş Osman adıyla devam edeceği haberleri gündeme gelmişti.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Çarşamba akşamlarına başka bir kanalın yeni bir dizisinin gelip gelmeyeceği ve reyting tablosunda bir değişiklik olup olmayacağı da merak konusu.

Sen Anlat Karadeniz izleyicisi, yönetmen değişikliği konusunda endişeli olsa da yeni yönetmen için temkinli bekleyişini sürdürüyor.

İşte izleyicilerden gelen yorumlardan ikisi: