Ana sayfa Dizi Haberleri İzleyenler şok oldu! Sen Anlat Karadeniz’deki korkunç plan herkesi şaşkına çevirdi!

İzleyenler şok oldu! Sen Anlat Karadeniz’deki korkunç plan herkesi şaşkına çevirdi!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, dün akşam 9. bölümüyle ekrana geldi. Diziye yeni katılan İlayda Çevik’in hangi rolde oynayacağı merak konusuydu. Ancak izleyiciye dün akşam adeta ters köşeye yapıldı!

Diziye, bir başka şiddet mağduru kadın damgasını vurdu. Nazar’ı Vedat’tan korumaya çalışan Nefes’in, hain bir plana nasıl kurban edildiği dizinin son sahnesinde ortaya çıktı!

Adını Berrak olduğunu söyleyen kadın, kocasından gördüğü eziyetten sonra artık canına tak etmiş ve Nefes’in Osman Hoca’nın evine sığındığını öğrenince koşup gelmişti. Nefes onu, onun yaşadıklarını o kadar iyi anlıyordu ki hemen bağrına bastı. Kocasının adını Tahir’den saklayan ve kimseye de söylemeyen kadın, ismini de uzun süre sonra Nefes’e söyleyebildi.

Dizinin son anına kadar bu genç kadın, ekran başında diziyi izleyenlerin de içini acıttı. Nefes ise bu arada Nazar’ı bir şekilde yanına getirtip Vedat’ın kendisine nasıl işkence ettiğini anlatmaya çalıştı ama Nazar, Nefes’in şizofren olduğunu düşündüğünü, ona inanmadığını söyledi. Çaresizce Nazar’ın gidişini seyreden Nefes, asıl tehdidin evinde olduğunun ise farkında değildi.

Son sahnede tüm izleyenler adeta şok oldu. Nefes’in yanına sığınan mağdur kadının aslında Vedat’la işbirliği yapan bir kişi olduğu ortaya çıktı. Vedat, şeytanın bile aklına gelmeyecek bir oyunca Nefes’i yeni bir karanlığın içine çekmek planları yapıyordu. Kadının Vedat’a “Tamam, bana inandı” sözleri, her şeyi ortaya koyuyordu!

İşte o herkesi şok eden sahne:

Son bölümde neler yaşandı?

Abisinin ihanetini öğrenen Tahir, Karadeniz gibi köpürür. Yaşadığı büyük acıyla dalgalanırken, onu sakinleştiren tek şey, artık limanı bildiği Nefes’in “sana ihtiyacım var” demesi olacaktır. Nefes daha Mustafa’nın ihanetini sindiremeden, kendisi gibi bir şiddet mağduruyla karşılaşarak bir kez daha sarsılır. Sürmene’de çıkan dedikodulardan Osman Hoca’nın Nefes’e evini açtığını duyan bir kadın, kendisini medreseye atmıştır.

Nefes, kendi acılarını bir yana bırakarak bu yaralı kuşu iyileştirmeye girişir. Ama bir yandan kabusları, bir yandan Vedat’ın Nazar üzerinden giriştiği merhamet oyunu, bir yandan köydeki dedikodular, Koca Karadeniz’e sığmaya çalışan minicik kadını iyice nefessiz bırakır. Nefes’in imtihanına bir de Saniye’nin büyük şiddeti eklenince, abisinin ve annesinin ihanetini sindiremeyen Tahir, bir kez daha kendini feda eder: “Bu topraklar bana memleket sana gurbet Nefes. Bırak gurbete düşen ben olayım!” sözleriyle Nefes’e gitmeyi teklif eder. Ancak hiç hesaba katmadıkları bir durum vardır. Vedat, yine hain planlarını devreye sokmuştur!