Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’deki o sahne yüzünden İrem Helvacıoğlu aylarca serum yemiş!

Sen Anlat Karadeniz’deki o sahne yüzünden İrem Helvacıoğlu aylarca serum yemiş!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv ekranlarında sezon ortasında yayına giren ve 21. bölümüyle sezon finali yapan Sen Anlat Karadeniz dizisi, sezona damga vuran dizilerden birisi oldu.

Daha önce başka dizilerde de izlediğimiz ancak ilk kez bir başrolde karşımıza gelen İrem Helvacıoğlu, son dönemin çok konuşulan isimleri arasında.

Helvacıoğlu, Nefes karakterini oynadığı diziyle gittikçe daha büyük kitleler tarafından tanınmaya ve sevilmeye başlandı.

Dizinin başından beri karakterle birlikte hayli yoğun bir emek harcayan güzel oyuncu, setteki diğer arkadaşları ve ekip üyeleri tarafından da takdirle karşılanıyor.

Sen Anlat Karadeniz'deki o sahne yüzünden İrem Helvacıoğlu aylarca serum yemiş! 7

Yapımcı ve Yönetmen Osman Sınav’ın da övgüyle bahsettiği Helvacıoğlu’nun, dizinin ilk bölümlerinde Vedat’tan kaçış sahnesi, kendisine pahalıya malolmuş!

Osman Sınav’ın o sahneleri çekerken kameranın arkasında gözlerini dolduran ve içini ürperten zorlu anlar yaşanmış. Helvacıoğlu’nun sarfettiği performans ve o sahnelerde çok acı çekmesine karşın durmayıp devam etmesi de ünlü yönetmeni çok duygulandırmış. Sınav, verdiği bir röportajda, kamera arkasında izlerken bile zorlandığını anlatmıştı.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

İşte o sahnelerin izleri İrem Helvacıoğlu’ndan hiç de kolay geçmemiş. Genç oyuncu, Vlogger Sebile Ölmez’in Güzellik Okulu isimli Youtube kanalına konuk olduğunda o sahneden sonra yaşadıklarını şöyle anlatıyor:

“Bacaklarımda hala izleri duruyor. Hastaneye gittim sonrasında. Çalı çırpıdan oldu, zehirli dikenlerden, yabani dikenler alerji yaptı vücuduma. Uzun süre o yüzden hastaneye serum yemeye, iğne vurulmaya gittim. Ayaklarım şişti.”