Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler’de çok zor günler geçirdi ama biz hiç anlamadık bile!

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler’de çok zor günler geçirdi ama biz hiç anlamadık bile!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’le birlikte yeniden ekrana dönen ve çok konuşulan bir isim haline gelen Aslıhan Gürbüz, sezon boyunca yaşadıklarını, sezon finali mesajında özetledi.

Merve karakteriyle sezonun en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi olmayı başaran Aslıhan Gürbüz, aslında zor ve yorucu bir sezon geçirdi.

Tüm dizi ekibi ve oyuncular kadar Aslıhan Gürbüz de yoruldu ancak onun yorgunluğu sadece setten dolayı değildi.

Aynı zamanda bazı rahatsızlıklarıyla da uğraşmak durumunda kalan ve setin yorucu ortamında da zor zamanlar geçiren Gürbüz, yayınladığı sezon finali vedasında da rahatsızlığına vurgu yaptı.

Aslıhan Gürbüz’ün uzun süredir donuk omuz rahatsızlığıyla mücadele ettiği, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla öğrenilmişti.

Set aralarında fizik tedaviye giden Gürbüz, kimi zaman acı çekerek rolünü yapmaya devam etti.

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'de çok zor günler geçirdi ama biz hiç anlamadık bile! 8

Peki Donuk Omuz Rahatsızlığı nedir? Stres, D vitamini eksikliği gibi birçok nedenden dolayı ortaya çıkan bir rahatsızlık. Fizik tedaviye giderek ağrılarını biraz daha hafifletmeye çalışıyor hastalar. Bu rahatsızlığı olanlar. saçını tarayacak kadar, kolunu kaldıracak güce sahip olamıyor.

Aslıhan Gürbüz’ün tek rahatsızlığı bu da değildi.

Dizinin son bölümlerine doğru topuklu ayakkabı yerine babet veya düz topuksuz ayakkabılar giymesiyle de dikkat çekmişti. Gürbüz’ün daha önce bel fıtığı ameliyatı geçirdiği ve son dönemde de dizindeki menisküs rahatsızlığıyla mücadele ettiği öğrenildi.

İşte tüm bu rahatsızlıklarına rağmen seti ihmal etmeyen ve dizideki performansını hiç düşürmeyen Aslıhan Gürbüz, tüm bu engellere karşın, dizinin en çok dikkat çeken ismi olmayı da başardı.

Oyunculuğunu herkesin takdir ettiği Gürbüz, belki de sezonun en zorlu sürecini yaşayan isim oldu.

İşte Aslıhan Gürbüz’ün sezon finali vedası:

“Gördüğünüz U.T.C ekibinin 10’da 1’i dersem abartmış olmam. Kocaman bir fabrikayız biz, her hafta saatlerce süren bir işi yetiştirmek adına, canla başla yırtınan, ailesiyle, arkadaşlarıyla hatta sevgilileriyle birlikte geçirdikleri vaktin daha fazlasını bir arada çalışarak geçiren. Yorgunluk ile gelen tahammülsüzlüklere, şartların zorlaşmasından gerilen sinirlere aynı anda tanıklık edip yola devam eden.
Sizlere her hafta olabildiğince kusursuz bir seyir sunabilmek için çalışan yüzlerce insanız biz.
Sezon finalimizden önce sizlerin huzurunda kamera arkasındaki tüm mesai arkadaşlarıma kocaman teşekkür etmek istiyorum? Koca bir sezonu sakatlıklarla geçirirken ben, seyircinin takdirini kazanabilmem için, anlayış ve sevgi ile benimle çalışıp beni yükselttikleri için ?? Cânım ekip sizleri çok ama çok seviyorum, başarımızın görünmez kahramanları iyi ki varsınız.
Ve tabiki tüm bu emeğin sunulduğu cânım seyirci ? 32 hafta boyunca ekranları başında bizleri izleyip, beğenilerini dile getiren U.T.C. hayranları, sizlere de, ben ve ekibim adına çok teşekkür ederiz ??
(Şimdi izninizle 10 aydır fazlaca yorulduk ve tatile çıkmak isteriz ?)”

Aslıhan Gürbüz, Ufak Tefek Cinayetler'de çok zor günler geçirdi ama biz hiç anlamadık bile! 9

ASLIHAN GÜRBÜZ KİMDİR?

Aslıhan Gürbüz, 16 Şubat 1983 tarihinde Çanakkale‘de dünyaya geldi. Aslıhan Gürbüz’ün babası Eskişehir Seyitgazi’lidir. 5 yaşında babasının işi dolayısıyla, İstanbul‘dan Bursa İnegöl‘e taşınma kararı aldılar. Bursa’nın İnegöl İlçesinde Müşerref Muzaffer Samda İlköğretim Okulunda okudu. Aslıhan Gürbüz, Meslek lisesinde Bilgisayarlı Muhasebe okuduktan sonra Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2009 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Timur Savcı‘nın üstlendiği, senaryosu Meral Okay tarafından yazılan ve yönetmenliğini Ulaş İnaç‘ın yaptığı “Bir Bulut Olsam” dizisinde rol aldı. Bir Bulut Olsam dizisinin başrollerinde Aslıhan Gürbüz’le birlikte Engin Akyürek, Melisa Sözen, Engin Altan Düzyatan, ve Meral Okay’da yer almaktadır.

2010 yılından 2012 yılına kadar ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşan Türk sit-com “Yahşi Cazibe” dizisinde Azerbaycanlı karakter Cazibe’ye hayat verdi.Senarist ekibinin başında Gani Müjde, oyuncular ise Hakan Yılmaz, Aslıhan Gürbüz, Bekir Aksoy, Sezai Aydın, Gökçe Özyol gibi oyuncular bulunmaktadır.

14 Ocak 2014 tarihinde Kanal D Ekranlarında gösterime giren, yapımcılığını MF Yapım Faruk Bayhan ve Faruk Aksoy üstlendiği “Zeytin Tepesi” dizisinde başrol oyuncusu olarak oynadı. Aslıhan Gürbüz’le birlikte diğer rol alan isimler olarak Tayanç Ayaydın, Atilla Saral, Zerrin Sümer, Haldun Boysan, Salih Bademci, Ayça Varlıer, Hakan Karahan gibi sanatçılar vardır. Aslıhan Gürbüz, Temmuz 2011 yılında oyuncu Kerem Kupacı ile evlendi. Gani Müjde ve eşi Belma Canciğer‘le tekne tatili yaparken tekne kaptanı Gani Müjde nikahlarını kıydı. Aslıhan Gürbüz Ocak 2014 de Kerem Kupacı’dan boşandı.

ASLIHAN GÜRBÜZ’ÜN ALDIĞI ÖDÜLLER

2011 – 38. Altın Kelebek Ödülleri, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yahşi Cazibe

2011 – 2011 Antalya Televizyon Ödülleri, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yahşi Cazibe

2011 -AyakliGazete.com Yılın Televizyon Yıldızları, En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yahşi Cazibe

aslihangurbuz2
OYNADIĞI TİYATRO OYUNLARI

2008 – Zorla Güzellik – Kenter Tiyatrosu

FİLMLERİ

2004 – Büyük Buluşma

2008 – Gonca Karanfil

2009 – Bir Bulut Olsam

2009 – Kanal-İ-Zasyon

2011 – Labirent

2010 – 2012 – Yahşi Cazibe

2014 – Zeytin Tepesi dizisi