Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’deki o sahneye sosyal medyada büyük tepki!

Sen Anlat Karadeniz’deki o sahneye sosyal medyada büyük tepki!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde sezon finali 29 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Sezon finali öncesinde yayınlanan fragmanlarda ise ilk detayları bulabilirsiniz.

53. bölüm 2. fragmanında Genco, hamile olan Nefes’i kaçırmış ve ona eziyet etmişti. İşte bu sahnelerden daha kısa bir bölüm gösterilmiş olmasına rağmen, sosyal medyada ciddi bir tepki dalgası oluşturdu.

Hem Nefes’e yapılan şiddet hem de dış gebelik konusu iki önemli eleştiri noktası oldu.

“Hamile kadına bu yapılır mı?” diye isyan eden izleyiciler, sosyal medyada yaptıkları yorumlarda Nefes’e bir şey olmasından endişe ettiklerini belirttiler.

Fragmanda belirtildiği üzere Nefes dış gebelik yaşıyor ve doğum olmayacak. Ancak bu durum Nefes’in ölümüne sebep olabilir.

Bu noktada Sen Anlat Karadeniz izleyicileri senaryoya tepki göstermekte. Nefes’in gebelik sahnesinin hiç olmaması gerektiğini düşünenler senaryoda ciddi hata yapıldığı görüşünü belirtmekteler.

“Bizimle oyun mu oynuyor bu senarist” sözlerini sosyal medyada görebilirsiniz.

İrem Helvacıoğlu özellikle bu şiddet sahnelerinde oyunculuğu ile büyük beğeni toplamakta. Ulaş Tuna Astepe ile birlikte İrem Helvacıoğlu’nun diziyi taşıdığı görüşündeki birçok izleyici, bir dönem Helvacıoğlu’nun diziden gönderileceği iddiaları nedeniyle de ciddi tepki göstermişti.