Ana sayfa Sosyal Medya Sen Anlat Karadeniz’den sonra Öykü Gürman, Gel Dese Aşk’ta yine aynı taktikle geliyor!

Sen Anlat Karadeniz’den sonra Öykü Gürman, Gel Dese Aşk’ta yine aynı taktikle geliyor!

tarafından ker_def

atv ekranında Sen Anlat Karadeniz dizisinde 3 sezon boyunca Asiye karakterine hayat veren ünlü oyuncu Öykü Gürman, oyunculukta da başarılı olabileceğini kanıtlamıştı. Şarkılarıyla, türküleriyle dizinin hayranlarının kalbinde farklı bir yere oturan Öykü Gürman, yine bir Osman Sınav projesi ile 8 Mart Pazar akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak.

Aynı Sen Anlat Karadeniz’de olduğu gibi hem oyunculuğunu sergileyecek hem de şarkılarıyla bir kez daha gönüllere seslenecek. Öykü Gürman’ın Asiye karakteri ile başlayan müthiş oyunculuk yolculuğu da Gel Dese Aşk ile devam edecek. Ancak oyuncu yeni dizisinde bambaşka bir imaj ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

Sen Anlat Karadeniz'den sonra Öykü Gürman, Gel Dese Aşk'ta yine aynı taktikle geliyor! 7

“Gel Dese Aşk” jenerik müziğiyle büyük beğeni topladı. 8 Mart Pazar günü ekran yolculuğuna başlayacak olan Gel Dese Aşk’ın jenerik müziği çok konuşuldu.

Öykü Gürman’ın seslendirdiği, Ümit Sayın’ın bestelediği Gürsel Çelik tarafından aranje edilen dizi ile aynı adı taşıyan “Gel Dese Aşk”ın sözleri Osman Sınav’ın kaleminden yazıldı. Osman Sınav, 2011 yılında dizinin hikayesini oluştururken, jenerik müziğinin sözlerini de kendisi kaleme aldı.

Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Altan Gördüm, Uğur Çavuşoğlu, Mehmet Atay, Tuğçe Ersoy, Aslıhan Malbora, Yiğit Koçak, Selim Gürata ve Ayşe Defne Piriçci’nin rol aldığı dizi, görevleri ve istekleri arasında sıkışan, mutsuzluklarını, suskunluklarının arkasında büyüten insanların hikayesini ele alıyor.

Yapımcılığını Sinegraf’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Murat Onbul’un ve Aslı Kahraman’ın oturduğu “Gel Dese Aşk”, atv ekranlarında 8 Mart Pazar günü izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.