Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si mi Gel Dese Aşk’ın Sitare’si mi?

Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si mi Gel Dese Aşk’ın Sitare’si mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Analiz Özel – Sen Anlat Karadeniz dizisinde Asiye Kaleli olarak izlediğimiz ünlü şarkıcı Öykü Gürman, öyle başarılı bir performans sergiledi ki, hayranlarını da adeta mest etti. Gürman’a güvenerek böyle önemli bir rolü teslim eden yapımcı Osman Sınav’ın bir bildiğinin olduğu da dizideki performansıyla anlaşılmıştı.

Öykü Gürman, hem oyunculuk hem de şarkıcılık yeteneklerini sergilediği Sen Anlat Karadeniz’e geçtiğimiz Ekim ayında veda etti etmesine ama, 2020 yılı yeni bir şans kapısını araladı. Yine Osman Sınav imzalı Gel Dese Aşk dizisine başladı.

Sitare Pusat karakteri ile hem oyunculuğunu hem de sesiyle şarkıcılığını konuşturan Öykü Gürman, hayranlarına her yeni gün birilerini daha ekleyen bir performansa sahip. Sen Anlat Karadeniz’de Asiye’yi izlemek ne kadar büyük bir zevk ise, Gel Dese Aşk’ta Sitare’yi izlemek de o derece zevkli olmaya başladı.

Araya koronavirüs salgını girmeseydi Gel Dese Aşk’ta Gürman yükselişini daha da hızlı şekilde sürdürecekti. Birçok izleyicinin kafasında Asiye mi Sitare mi? sorusu belirmeye başlıyor. Tabii ki Sitare için biraz daha süre vermek lazım ama Öykü Gürman hiç de fena gitmiyor.

Şebnem Bozoklu’nun harika performansında Yasemin’i fazlasıyla iyi niyetli bulan izleyiciler, bunu abartı olarak görüyor ve daha da çok saflık olarak değerlendiriyor.

İlayda Çevik, Bahar karakterini öyle iyi canlandırıyor ki, herkes ona gıcık…

Erkan Petekkaya ise siyah-beyaz gibi.. Ya seveni çok bağlı, ya da hiç sevilmiyor…

Artık her şey koronavirüs salgınının durumuna bağlı. Dizi uzun süre ara vermez ise eleştirilerden kurtulup, yoluna daha yüksek reytinglerle devam edebilecek gibi duruyor.