Ana sayfa Dizi Haberleri Zemheri anlaşılmadı, Öğretmen’in değeri anlaşılsın!

Zemheri anlaşılmadı, Öğretmen’in değeri anlaşılsın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Analiz Özel – Fox TV ekranlarında koronavirüs salgını öncesinde başlayan Öğretmen dizisi, 4 bölüm ekranda kalabildi.Elde stok bölümler olmadığı için ve sette de çekimler yapılamadığında büyük dersler içeren Öğretmen dizisi salgın hafifleyene kadar ortalıkta görünemeyecek.

Büyük bir iddia ile başlayan dizinin başrollerinde İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ve Şerif Erol bulunuyor. Başarılı bir çıkış yapan, reytingleri de gayet iyi gelen Öğretmen dizisi bu sezon yeni bir bölümü ile yayınlanır mı net bilinmese de, Mayıs ayından umut var.

Eleştirel bir yaklaşım sergileyen, ekran başındakilere adeta hayat dersi veren Öğretmen dizisi Allah’tan Zemheri gibi bir kadere sahip olmadı. Zemheri, derdini anlatamadan final yaparak veda eden talihsiz diziler arasına katıldı. İnşallah koronavirüs salgını sonrasına Öğretmen dizisine de ilk 4 bölümde gösterilen ilgi artarak devam eder.

Toplumu bilinçlendirme işlevini yürüten Öğretmen, sert sahnelere sahip, ayırca birçok ters köşeyi de içinde barındırıyor. Hikayenin öncesi de çok önemli detaylar içeriyor ve izleyiciler flash back’ler ile geriye dönüşleri heyecanla bekliyor.

Hak ettiği ilgiyi göremeyen Zemheri’ye rağmen yine öğretici bir yapım olan Öğretmen’in kaderinin daha iyi olmasını diliyoruz. Fox TV’nin de yapıma büyük destek vermesi de Öğretmen dizisi açısından büyük bir şans