Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman büyük hasretini set arasında dindirdi!

Sen Anlat Karadeniz’in Asiye’si Öykü Gürman büyük hasretini set arasında dindirdi!

tarafından ker_def
Set arasında annesiyle Trabzon’u turladı

Çekimleri Trabzon’da yapılan ve her çarşamba Atv’de yayınlanan ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinde ‘Asiye’ karakterini canlandıran Öykü Gürman’ı, annesi ziyaret etti.

Öykü Gürman, geçtiğimiz günlerde Trabzon’a gelen annesini set arasında gezdirdi.

Güzel oyuncu, annesiyle kahve keyfi yaparken çektirdikleri fotoğrafı instagram’da #canımannemle etiketiyle paylaştı.

Dizide canlandırdığı karakterle ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken Gürman, dizi sayesinde hayranlarının sayısını da bir hayli artırmayı başardı!

Öykü Gürman kimdir?

Öykü Gürman, 4 Ağustos 1982 tarihinde İstanbul’da doğdu. Berk Gürman adında erkek ikiz kardeşi vardır. Müzik eğitimine küçük yaşta başladı. İlkokulu Özel Efdal Ana ve İlkokulunda tamamlayan Öykü Gürman, ortaokulu İstek Vakfı Acıbadem Lisesi’nde bitirdi. 1997 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nin sınavlarını kazanarak eğitimine burada devam etti. Cihat Aşkın’dan özel keman dersleri aldı. 2001 yılında Pera Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun oldu. Bu süre içinde gerek keman gerekse solist olarak okul konserlerinde aktif roller aldı. 2001 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nı kazanarak müzik eğitimine keman ve şan dersleri alarak devam etti.

Sen Anlat Karadeniz'in Asiye'si Öykü Gürman büyük hasretini set arasında dindirdi! 7

Asiye Kaleli Kimdir?

Dizideki karakteri: 29 yaşında. Mustafa’nın “Oy Asiyem” karısı, Kalelilerin şimdilik tek gelini. Vaktiyle köyün en güzel kızıymış, havası hala pek yerinde. Tam bir Karadeniz kadını. Kimi zaman Karadeniz’in dalgaları kadar hırçın, kimi zaman Karadeniz’in yeşil dağları kadar anaç. Kızdı mı kaplan gibi hırlar, sevdi mi kedi gibi mırlar. Etrafa dimdik durur, ayağını sert basar, kocasına geldi mi cilveler yapar, yumuşar. Aynı zamanda müsrif, dırdırcı, patavatsız, samimi, kıskanç, merhametli, gelenek sallamaz, özgüveni çok yüksek. Kindar, kendisine yapılan yanlışı affetmez. Kolay gaza gelir, yanlış yaptığını kolay kolay kabul etmez. Kocasına dilli, kaynanasına zilli. Kıymetini bilmeyeni vallahi gebertir. Mustafa’sına çok aşık, onların mutluluğuna ve kızlarına nazar değmesin, kaynanası ve düşmanları çatlasın.