Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in fanları şu sıralar sevinçten uçuyor!

Sen Anlat Karadeniz’in fanları şu sıralar sevinçten uçuyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, yaz sezonunda kimi fırtınalar yaşansa da yoluna devam ediyor.

Dizinin takipçilerini endişelendiren yönetmen ve senarist değişikliklerinden sonra yeni sezona da çok geç başlanacağı düşünülüyordu.

Senaristler Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in ayrılmasının ardından hızla toparlanan ekip, yönetmen Emre Kabakuşak’ın da gitmesiyle yerine gelen Veli Çelik’le birlikte kaldığı yerden yoluna devam ediyor.

Bir süredir sosyal medyada dizinin ekibindeki değişiklikleri endişe ile izleyen dizinin takipçileri, yeni sezonda Sen Anlat Karadeniz’den aynı tadı alıp alamayacağı konusunda biraz kaygılı.

Ancak yaşanan tüm radikal değişimlere karşılık ekip çoktan yola çıktı ve çekimlerin hazırlıklarına başlandığı öğrenildi.

Oyuncuların ve ekibin Trabzon’a gitmeye başladıkları ve bu hafta içinde de çekimlerin başlayacağı bilgisi, dizinin müdavimlerini de çok sevindirdi.

Sen Anlat Karadeniz'in fanları şu sıralar sevinçten uçuyor! 7

Sezon ortasında başlayan ve 21. bölümle ekrana ara veren dizinin, Eylül ayından önce yeni bölümüyle Atv’de olacağı söylenmekteydi.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Yaşanan değişimlerden sonra yeni bölümlerin Eylül’e yetişmesine bile razı olan izleyici, Temmuz ayında çekimlerin başlaması haberiyle adeta havalara uçuyor.

Sosyal medyada diziyi takip edenler, erken başlayan çekimler nedeniyle sezona da erken girilmesini bekliyor.

25 Temmuz Çarşamba günü çekimlerin başlayacağı da duyuruldu.

Anlaşılan o ki Osman Sınav, dizinin yeni sezonunda stoklu gitmek istiyor. Bu nedenle de sezon başlamadan önden bir kaç bölüm çekilip hazır bekletilecek. Böylece tüm ekip de her hafta bir dizi yetiştirme telaşı nedeniyle zorluk yaşamayacak.