Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu, bu kez bambaşka bir rolde!

Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu, bu kez bambaşka bir rolde!

tarafından zk zk
Sen Anlat Karadeniz’deki Nefes rolüyle gündemde olan İrem Helvacıoğlu, Kızım ve Ben filminde bambaşka bir rolle karşımıza çıkacak.

Özel Harekat polislerinin oynadığı ve gerçek mühimmatların kullanıldığı ‘Kızım ve Ben’ filminde; atv dizisi ‘Sen Anlat Karadeniz’de rol alan İrem Helvacıoğlu ve Cemal Hünal başrolleri paylaşıyor.

Atv’de yayınlanan ‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisinin ‘Nefes’i İrem Helvacıoğlu ve TRT 1’de ekrana gelen ‘Diriliş: Ertuğrul’ dizisinin ‘Ares’i Cemal Hünal’ı bir araya getiren ‘Kızım ve Ben’ filminin afişi geçtiğimiz günlerde sinemaseverlerle buluştu. Polis Haftası dolayısıyla 6 Nisan’da vizyona girecek olan ‘Kızım ve Ben’, Özel Harekat polislerinin katıldığı ve gerçek mühimmatların kullanıldığı sahneleriyle dikkat çekecek.

Gerçek bir hikayeden sinemaya uyarlanan filmin mimarı, ‘Azazil: Düğüm’ ve ‘Azazil 2: Büyü’ filmlerinden de tanıdığımız, metafizik ve bio enerji uzmanı Salih Memişoğlu. Filmin yapımcılığını ise Burak Memişoğlu üstleniyor. Murat Gürvardar yönetmenliğindeki polisiye-dram türündeki filmde Zülal Memişoğlu, Cengiz Kurtoğlu, Gizem Hatipoğlu, Cem Cücenoğlu ve Ömür Arpacı gibi isimler de rol alıyor.(Sabah)

Sen Anlat Karadeniz'in Nefes'i İrem Helvacıoğlu, bu kez bambaşka bir rolde! 7