Ana sayfa Foto Galeri Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesine sosyal medyadan yorumlar yağdı! İzleyici resmen helak oldu!

Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesine sosyal medyadan yorumlar yağdı! İzleyici resmen helak oldu!

tarafından zk zk

Sen Anlat Karadeniz'in o sahnesine sosyal medyadan yorumlar yağdı! İzleyici resmen helak oldu! 7
Çünkü hem Tahir’in canını korumalıdır, hem de kendi kalbini. Çektiği sekiz yıllık işkenceye rağmen, ilk defa Tahir’in kanatmayı başardığı kalbini.

Deli Tahir ise, onu iyice delirten kıskançlığın acısını hem Nefes’ten hem Mercan’dan çıkartır. Yakıp yıkarken bir yandan da yanar. Kıyamadığı tek kişi vardır; Yiğit. Yürekten bağlandığı bu çocuğu kıramaz, onları Gürcistan’a kadar götürmeye karar verir.

Yeni sözlenmiş bir adamın çocuklu bir kadınla Gürcistan’a gitmesi, köyde dedikoduların yayılmasına ve dünürlerin ayağa kalkmasına yol açar. Ama hiç beklenmedik bir şekilde, Mustafa, kardeşinin bu yolculuğu yapmasına tam destek verir.

Diriliş Ertuğrul’u bile tahtından indirdi!

Sen Anlat Karadeniz, yeni bölümüyle uzun süredir tahtı sarsılmayan Çarşamba akşamlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul’u da sarstı. Total’de zirveye oturan Sen Anlat Karadeniz’in 4. bölümü için sosyal medyada izleyenler ağlamaktan helak olduklarını anlatıp durdu. Resmen mendilini alıp ağladığını anlatan izleyenler, veda sahnesinde gözyaşlarının sel olduğunu anlattılar yorumlarında.

Tahir’in canını kurtarmak isteyen Nefes, soluğu Vedat’ın yanında aldı. Tam tetiği çekmek üzereyken Tahir araya girdi ve Nefes’in Vedat’ı vurmasına engel oldu.

Vedat ise bu durumdan pek memnun değildi. Çünkü hayatını can düşmanı olarak gördüğü Tahire’e borçluydu. Nefes’in Vedat ile konuşmasına kulak misafiri olan Tahir, Nefes’in cesur hallerini sinirlendi ve kavga çıkardı.

Başkasıyla sözlü olmasına rağmen, Nefes’in katil olmasına gönlü razı olmayan Tahir, “Ben, senin uğruna ölüp giden güvenlikçi sevgilisine benzemem!” dediğinde ise hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı ve Nefes ona bir tokat attı. Onları uzaktan izleyen Telgraf Naciye ve kocasının yüzünden tüm şehirde olay duyuldu.

Vedat, yaşadıklarını hazmedemeyerek Tahir’i ve Nefes’i öldürmek için harekete geçti. Nefes’in, yeni tanıdığı Tahir için kendisini öldürebileceğine ihtimal vermeyen Vedat, intikam dolu bir halde onları öldürmek için ant içti. Bunu duyan Eyşan, Vedat’ın Nefes’e kıyamayacağını söyledi ama Vedat bir kez karar almıştı bile.