Ana sayfa Foto Galeri Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesine sosyal medyadan yorumlar yağdı! İzleyici resmen helak oldu!

Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesine sosyal medyadan yorumlar yağdı! İzleyici resmen helak oldu!

tarafından zk zk

Sen Anlat Karadeniz'in o sahnesine sosyal medyadan yorumlar yağdı! İzleyici resmen helak oldu! 7
Bu arada, Kaleli ailesinde durumlar iyice karışmıştı. Mustafa, Eyşan’a verdiği sözü tutmak için Nefes’ten şikayetini geri çekmesini istedi. Eyşan ve Mustafa’nın yaptığı bu pazarlık, Nefes’i zarara uğrattı. Şikayetini geri çekmek istemeyen Nefes, mecbur kaldı ve kabul etti. Karşılığında ise Rusya’ya kaçması için Mustafa ve Yiğit ona yardım edecekti.

Nefes’i deli gibi kıskanan Tahir, olur olmaz sebeplerle Nefes’i kırmaya ve ona sert davranmaya devam etti ve sonunda “Paranı, pasaportunu alıp çık git hayatımdan…” diyerek beklenmedik bir tepki verdi.

Tabii Nefes ve Tahir arasında yaşanan durum, gizli kalmadı ve Tahir’in sözlüsünün evine olaylar bomba gibi düştü! Kaleli ailesi, başlarındaki sorunlar yetmezmiş gibi bir de bu dedikodu ile uğraşmak durumunda kaldılar.

Nefes, şikayetini geri çekmek için Avukatı Esma’ya Tahir ile birlikte gitti. Esma, Nefes’in kararından memnun değildi ve onu ikna etmek için çabaladı. Vedat’ın yaptıklarının yanına kar kalmamasını isteyen Esma ne söylediyse de Nefes istemeye istemeye aldığı bu karardan vazgeçmedi. Vedat, artık özgür olmaya çok yakındı.

Vedat’ın psikopat hallerinden korkan Eyşan, Mustafa’nın yanına gidip Nefes’le Yiğit’i onlara vermelerini istedi. Söyledikleri yüzünden Mustafa’nın tepesi attı, tabii!

Eyşan, Mustafa ile yaptığı anlaşmaya uymayınca işler kızışıverdi. Eyşan sözde Tahir’in güvenliğini garanti etmişti, şimdiyse “Vedat, Tahir’i öldürecek!” diyordu. Eyşan’ın söylediklerine sinirlenen Mustafa, bir anda kadının yakasına yapıştı.

Tahir’le Nefes arasında ise sular durulmak bilmiyordu. Yangaz Fatih arada olmasa neler yaşanırdı, kim bilir…
Fatih: “Hayırdır, niye uzağa oturdu bu?”

Bu arada Tahir’in müstakbel eşinin ailesi Nefes’e duydukları öfkeyi dışarı çıkarmak için fazla beklemediler ve Nefes’i gördüklerinde onu üzecek sözler söylemekten geri durmadılar. Nefes duydukları karşısında evi terketti. Tahir onun arkasından gitmek istese de evdekilerin tepkisi üzerine gidemedi.

Nefes’le arasına girenler Tahir’i de çileden çıkardı ve önüne gelene öfke kusmaya devam etti. Nefes’in ve Mercan’ın kalbini kırmaktan dolayı üzgündü ama içindekileri de söyleyemiyordu.

Ayrılık vakti geldiğinde Nefes herkesten helallik istedi. Oğlu için her şeyi göze almaya hazır olan Nefes, yola çıkmaya hazırdı. Tahir de onları Batum’a oradan da Rusya’ya götürmek için yola çıktı. Nefes, Tahir’e duyduğu duygularını anlatamasa da ekran başındaki izleyiciler onun Tahir’den ayrılacağı için yol boyunca ağlamasına dayanamadı. Gözyaşlarının sel olduğu o sahnelerde mendiller hazırlandı.