Ana sayfa Foto Galeri Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesine sosyal medyadan yorumlar yağdı! İzleyici resmen helak oldu!

Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesine sosyal medyadan yorumlar yağdı! İzleyici resmen helak oldu!

tarafından zk zk

Sen Anlat Karadeniz'in o sahnesine sosyal medyadan yorumlar yağdı! İzleyici resmen helak oldu! 7

Yiğit’i çok seven Tahir, Batum sokaklarında birlikte koştururken Nefes de onları üzgün gözlerle izledi. Herkesin içini yakan o sahnelerden sonra Tahir, Nefes’e Ali ve Nino’nun hüzünlü hikayesini anlattı. Nefes, Tahir’i dinlerken kendi umutsuz aşklarına da ağlıyordu.

Kıskançlık yüzünden Nefes’in kalbini kıran Tahir, gitmeden önce Nefes’ten özür diledi. Nefes, Tahir ona aynı gözle bakmıyor diye kırılmıştı.

Sonuçta zalim aynı zalimdi, zulüm aynı zulümdü; mazlumun geçmişi kirli diye kurtarılacak bir prenses olmuyor muydu yani? Tahir, mazlumun günahı aranmaz diyerek hem Nefes’in gönlünü aldı hem de bizim.

Yiğit, Nefes ve Tahir’in gözyaşlarına boğulduğu veda sahnesi izleyenlerin yüreklerini burktu. Tahir, Nefes’i güvenli bir yerde bıraktığını sanıyordu ama o sırada tekneyle Rusya’ya gittiğini sanan Nefes’i kötü bir sürpriz bekliyordu. Aniden kolundan tutan Vedat’ı gören Nefes’in de ekran başındakilerin de yürekleri ağza geldi. Nefes şok olmuştu.

Anlaşılan o ki 5. bölümde Vedat, Nefes’e hem psikolojik hem fiziksel işkencelerine devam edecek. Haftaya yine Nefes için fazlasıyla üzüleceğimiz sahneler bizi bekliyor.