Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesinin kamera arkası da çok zorlu geçmiş!

Sen Anlat Karadeniz’in o sahnesinin kamera arkası da çok zorlu geçmiş!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Atv’nin reyting rekorları kıran dizisi Sen Anlat Karadeniz’in iki başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe, bu hafta yayınlanan bölümün çekimlerinde zorlu anlar yaşadılar.

Yiğit’i düştüğü çukurdan kurtarmaya çalışan Tahir, çamur deryasına gömüldü. Nefes’i oynayan İrem Helvacıoğlu da oğlu Yiğit’in içinde olduğu Çukur’a Tahir’le birlikte indi. Tahir, Nefes ve Yiğit’i yukarı çıkarırken üçü de çamurlara bulandılar.

İşte bu sahnenin kamera arkasında da tıpkı önündeki gibi hummalı anlar yaşandığını İrem Helvacıoğlu, instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla anlattı.

Dizinin çok sevilen aşıkları Nefes ve Tahir’in bu sahnesi için iki oyuncunun set arkasında hayli zor zamanlar geçirdiği de fotoğrafla ortaya çıkmış oldu.

Helvacıoğlu, bu fotoğrafı paylaşarak yanına da şu mesajı yazdı: Yorgun olmak gülümsemeye engel değil ? @ulasastepe bu konuda sen daha başarılısın

Fotoğraf, 400 bine yakın beğeni alırken pek çok da yorum yapıldı. İzleyiciler dizideki Tahir ve Nefes’in bir an önce kavuşmaları ile ilgili pek çok mesaj yağdırırken oyunculara da övgüler dizdiler.

Sen Anlat Karadeniz'in o sahnesinin kamera arkası da çok zorlu geçmiş! 7