Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in oyuncusu, Trabzon Devlet Hastanesi’nin listesinden çıkmıyor!

Sen Anlat Karadeniz’in oyuncusu, Trabzon Devlet Hastanesi’nin listesinden çıkmıyor!

tarafından ker_def
Bu söylem, dizide Mustafa karakterini oynayan Sinan Tuzcu’ya ait…
Televizyongazetesi/Detay

Ulaş Tuna Astepe’nin oynadığı Tahir Kaleli’nin abisi Mustafa’yı oynayan Sinan Tuzcu, dizinin baş rol oyuncularına övgüler yağdırdı.

Atv’nin sevilen dizisindeki Mustafa karakteriyle gündemde olan oyuncu, özellikle yaşça ve deneyim olarak büyük olduğu İrem Helvacıoğlu’nun dizi çekimlerindeki fedakarlıklarına değindi.

Tuzcu, atv’de ekrana gelen Dizi TV programına verdiği röportajda, yanında bulunan ve dizinin Nefes’i olarak izleyicilerin de çok sevdiği İrem Helvacıoğlu için övgü dolu sözler sarfetti.

Sinan Tuzcu, “Trabzon Devlet Hastanesi’ne git, orada bir liste var, bizden ekip ne kadar gitmiş oraya o liste. En çok o ” diyerek İrem Helvacıoğlu’nu işaret etti.

“Kardeşlerim sağolsunlar, o kadar canla başla, ellerini toprağa takarak uğraşıyorlar ki zaten biz onların peşinden savrulup gidiyoruz zaten” diye konuşan Sinan Tuzcu, kendisinin ilk kez saçını, başını, tırnağını bir kenara bırakıp sadece oyunculuğuyla ilgilenen bir oyuncu gördüğünü belirterek Helvacıoğlu’nu işaret etmesi de dikkat çekti.

Bu arada İrem Helvacıoğlu, özellikle dizinin ilk bölümlerinde pek çok kez hastaneye gitmek zorunda kaldığını daha önce anlatmıştı. Ağaçlık alanlarda yapılan koşma-kovalama sahnelerinde, bacaklarını yabani zehirli otların çizdiğini anlatan İrem Helvacıoğlu, aylarca hastanede tedavi gördüğünü söylemişti.

Görünen o ki İrem Helvacıoğlu’nun dizi için yaptığı felaketler ilk sahnelerle kalmamış. Daha sonrasında da kendisini hastanelik edecek kimi sahnelerde de fedakarlıktan çekinmemiş.

İşte Sinan Tuzcu’nun o açıklaması: