Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in sırları ortaya döküldü! İrem Helvacıoğlu’ndan büyük itiraf!

Sen Anlat Karadeniz’in sırları ortaya döküldü! İrem Helvacıoğlu’ndan büyük itiraf!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma’ya çok laf atıldı, asıl boy farkı ve takoz olayı Sen Anlat Karadeniz’de varmış! Youtube’da yayınlanan Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler programına katılan isim Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakteri ile büyük beğeni toplayan İrem Helvacıoğlu oldu.

Zeynep Ocak’ın sunuculuğunu üstlendiği programda 2020 yılının ilk sürprizi İrem Helvacıoğlu idi ve yaptığı açıklamalarla da çok dikkat çekti.

Programa elinde yaş pastası ile gelen oyuncu, “Kalabalık bir semtte rahat gezebiliyor musun?” sorusunu yanıtladı.Bu sorunun yanıtı sırasında da Sen Anlat Karadeniz dizisindeki müthiş bir detay ortaya çıktı.

Sen Anlat Karadeniz'in sırları ortaya döküldü! İrem Helvacıoğlu'ndan büyük itiraf! 7

Helvacıoğlu, “Ya tahmin edemiyorlar oraya geldiğimi… Ben çok rahatımdır o konularda. ‘Yok ya değildir’ diye… Saçımı kestirdim ya artık tamamen şeyim. Ve şöyle bir şey düşünüyorlar benim için, ekranda bana hep aynıymışım gibi geliyor ama ben çok uzun boylu, aşırı iri geliyorum ve bana şey yapıyorlar böyle ‘Ay sen minicikmişsin’ diyorlar'” şeklinde konuştu.

Aynı konuda Zeynep Ocak da program öncesi ilk kez karşılaştıklarında benzer bir his yaşadığını anlattı ve “Gerçekten küçücük. Ya bu nasıl olabilir böyle bir şey bilmiyorum yani. Neredeyse partneri ile eşit boyda” diye konuştu.

İrem Helvacıoğlu ise araya girerek, “Takoz takoz” diyerek Ulaş Tuna Astepe’ye yetişmek için takoz kullandığını itiraf etti.

Zeynep Ocak, “İremciğim keşke bu acı gerçeği açıklamasaydın” diye söyledi.

Helvacıoğlu ise, “Ne yapayım yani, Ulaş 1.90 boyunda.Ben de çok kısa değilim, 1.70 boyum ama 20 santim aramızda fark var. Bir sahne çekiyoruz şurada böyle bakıyorum (yukarıya doğru). Bakış o kadar saçma duruyor ki.. Takozla en azından karşılıklı kalalım”diye konuştu.

Hatırlanacağı üzere Yasak Elma dizisinde Alihan karakterini canlandıran Onur Tuna ile Zeynep karakterine hayat veren Sevda Erginci arasındaki boy farkı da büyük mesele olmuştu. Benzer bir durumun Sen Anlat Karadeniz’de İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe arasında yaşandığı ve çoğu sahnenin de takoz kullanılarak kurtarıldığı ortaya çıktı.

İşte İrem Helvacıoğlu’nun programdaki açıklamaları: