Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe bir video paylaştı, olay oldu!

Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Ulaş Tuna Astepe bir video paylaştı, olay oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
İrem Helvacıoğlu ile birlikte Atv’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’de oynayan Ulaş Tuna Astepe, hayranlarına hayran katıyor.

Daha önce başka dizilerde ve sinema filmlerinde de rol alan Astepe, en çok Karadayı dizisindeki rolüyle dikkat çekmişti.

Başrolünde oynadığı Sen Anlat Karadeniz dizisiyle de ününe ün kattı.

Diziyi takip edenlerin Astepe’ye ilgisi de hayli büyük. Sosyal medyada genç oyuncuya övgüler yağdırmaya devam ediyor, gittiği yerlerde fotoğraf çekildiği kişiler, sosyal medya paylaşımlarında fotoğraflarını paylaşıyorlar.

Dizi çekimlerinin yapıldığı Trabzon ve çevresindeki bölgelerde de Ulaş Tuna Astepe’ye hayranlarının ilgisi bitmek bilmiyor.

Sen Anlat Karadeniz'in Tahir'i Ulaş Tuna Astepe bir video paylaştı, olay oldu! 7

Bir anda hayran kitlesi artan Astepe’nin resmi sosyal medya hesabında ise ilginç bir durum yaşanıyor.

Toplamda instagram sayfasından daha önceki yıllara da bakıldığında sadece 6 paylaşım yapan Astepe, son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinin sezon finalinin son çekim günündeki bir videoya yer veriyor.

Daha önceki paylaşımları 200 bini bile bulamayan Astepe’nin bu videosu, adeta hem kendi sayfasında hem de ünlülerin instagram sayfaları arasında rekor sayılabilecek bir rakama ulaşmış.

Video şimdiye kadar 2 milyona yakın kişi tarafından izlenmiş.

SEN ANLAT KARADENİZ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Üstelik 60 binden fazla da yorum yapılmış.

Yapılan yorumlarda Ulaş Tuna Astepe’ye sevgilerini ileten izleyiciler, canları sıkıldıkça durup durup bu videoyu izlediklerini bile söylüyorlar.

Ulaş Tuna Astepe, dizisinin sezon finaliyle ilgili olarak videonun yanına da şu notu düşmüş:

“Çayını, meyvesini, içkisini, örgüsünü, dedesini, yeğenini, merakını, özlemini yanına alıp bizi izleyen, beğenen, mektup gönderen, kazak ören, selam söyleyen, dua eden, sırtımıza vuran, kolumuza giren, yüzümüze gülen kim varsa kocaman sarılırız. Yaz sonu yine beraberiz. Bayram sabahı anneleri çiçeksiz, babaları minnetsiz, çocukları hediyesiz bırakmayın. Yatağa küs girmeyin.”

İşte o video: