Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’in asıl hikayesi 2. sezonda başlıyor! Mert Fırat’tan müthiş tüyolar!

Ufak Tefek Cinayetler’in asıl hikayesi 2. sezonda başlıyor! Mert Fırat’tan müthiş tüyolar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’de Serhan rolünde oynayan Mert Fırat, şöhretin getirilerine çok da kapılmayan bir isim.

Çok konuşulan ve izlenen bir dizide oynayan Fırat, özel hayatıyla ilgili de son dönemde gündemde olan bir isim.

Hande Doğandemir ile yaşadığı ilişkiden sonra İdil Fırat ile birlikte olduğunu ve evlilik hazırlığı yaptığı konuşulan Oyuncu, NTV’de Gülay Afşar’ın ‘En Güzel Buluşmalar’ programında hem özel hayatıyla ilgili hem de diziyle ilgili düşüncelerini paylaştı.

Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Serhan rolüyle, hayran kitlesini daha da genişleten oyuncu, ünlü olmanın hayatı boyunca sürecek bir durum olmadığını ifade ediyor.Popüler bir iş yapan ve gündemde olan Mert Fırat, daha önceki dizilerde olduğundan daha çok konuşulmasına karşın, şöhretle arasına mesafe koymayı da başaran bir isim.

Ufak Tefek Cinayetler'in asıl hikayesi 2. sezonda başlıyor! Mert Fırat'tan müthiş tüyolar! 7

“Ün dediğimiz şey bir yanılsama” ifadesini kullanan Mert Fırat, Ufak Tefek Cinayetler gibi bir kadın ağırlıklı dizide oynamaktan çok mutlu olduğunu belirtti.

Dizinin başarısında en büyük etkenin iyi bir ekip olmalarından kaynaklandığını ifade eden Mert Fırat, kostümlerin seçilirken bile çok büyük bir titizlikle bir tarz yaratıldığının altını çiziyor.

Bu arada Fırat, dizinin yeni sezonu için de tiyolar verdi. Senarist Meriç Acemi ile yaptıkları toplantıdan sonra, çok büyük değişiklikler olacağını öğrendiğini belirtti.

Mert Fırat, dizinin aslında yeni başladığını, ilk sezonda karakterlerin tanıtıldığını, ancak yeni sezonda 2. hikayenin başlayacağını ifade ediyor ve “Ufak Tefek Cinayetlerin asıl sezonu, 2. sezonu olacak diye düşünüyorum” dedi

İşte Mert Fırat’ın o röportajı:

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN