Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı başlattı, şimdi de Sadakatsiz dizisi elinden çekip aldı!

Sen Çal Kapımı başlattı, şimdi de Sadakatsiz dizisi elinden çekip aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Youtube’da Sen Çal Kapımı dizisinin eski başarısını şimdi Sadakatsiz dizisi tekrarlıyor! Yeni bölümler öncesinde yayınlanan fragmanlara gösterilen ilgi, aslında dizilere gösterilen ilgi ile orantılı oluyor… Yaz aylarında başlayan Sen Çal Kapımı dizisiyle bunu net bir şekilde görmüştük.

Temmuz ayında başlayan dizinin fragmanları 4-5 günlük periyotta yaklaşık 15 milyon izlenme elde edebiliyordu. Bu aslında Türk dizileri için yeni bir adım oldu. Önceden bu kadar büyük etkileşimler elde edilemiyordu. Fox TV’de Cumartesi akşamları yayınlanan Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde yer aldığı dizinin yaz sezonundaki bölümleri öncesinde birçok kez bu başarıyı da haberleştirmiştik.

Ancak kış sezonunun başlaması ve diziler arası rekabetin kızışması ile Sen Çal Kapımı, izleyici kaybı yaşadı. Fragmanları da artık o kadar çok izlenmiyor. Ancak Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinin öne çıkmaya başladığını görüyoruz. Sen Çal Kapımı’nın kış aylarındaki başarısının bir benzerini Sadakatsiz’in elde etmeye başladığını gözlemliyoruz. Dizi, sosyal medyada çok güçlü bir destek buluyor.

Sen Çal Kapımı başlattı, şimdi de Sadakatsiz dizisi elinden çekip aldı! 8

Youtube’de yayınlanan Sadakatsiz fragmanlarına yoğun bir ilgi var. Sadakatsiz isimli youtube kanalında yayınlanan 10. bölüm fragmanının 12 saatlik periyotta 2 milyondan fazla izlenme elde etmesi gerçekten büyük bir başarı. Hatta fragmana gösterilen bu büyük ilgi sonrasında trendlerde 6. sıraya kadar yükselmesi de dikkat çekti.

Yaz sezonunda Sen Çal Kapımı dizisinin sık sık başardığı bu durumu kış sezonunda ise Sadakatsiz dizisi başarmakta…

Sen Çal Kapımı başlattı, şimdi de Sadakatsiz dizisi elinden çekip aldı! 9

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin 10-12 arası reytinglerde seyretmesi de şaşırtıcı değil. Kanal D dizisi, müthiş bir ilgi görüyor ve atv’nin güçlü yapımı Kuruluş Osman ile rekabet halinde.

Sosyal medyada da Sadakatsiz dizisine yönelik güçlü bir etkileşim dalgası yaşanıyor. İyi bir proje olması ve güçlü oyunculuklar sergilenmesi, hikayenin de katkısı ile birlikte Kanal D’nin bu sezonki en başarılı adımı da Sadakatsiz dizisi oldu.

16 Aralık Çarşamba akşamı dizinin 10.bölümü yayınlanacak. Volkan’ın Asya’yı kıskandığı anlar izleyicilerin keyifle takip edeceği sahneler olarak dikkat çekecek.