Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinin ismini izleyici değiştirdi, işte yeni isim!

Sadakatsiz dizisinin ismini izleyici değiştirdi, işte yeni isim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinde yine gerilim dolu bir bölüm geliyor… 16 Aralık akşamı yayınlanacak olan 10. bölümden ilk fragman yayınlandı. Volkan, aradan geçen 2 yılın ardından yeniden Asya’nın peşinde. Bu sefer intikam sırası onda. Ancak bu o kadar da kolay olmayacak.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisinin 10.bölüm fragmanında Asya’nın Turgay ile yakınlaşmasına içerleyen Volkan, kıskançlık halleriyle dikkat çekiyor. Asya’nın peşinden ayrılmayan, oğlunu kendisine yeniden çekmek için de türlü numaralar yapmaya kalkışan Volkan, izleyiciler tarafından karaktersiz olarak nitelendiriliyor.

Bazı dizi hayranları, “İsmini değiştirin, Sadakatsiz yerine Karaktersiz” olsun diyerek yorum yapıyor. Volkan’ın çirkefleşmeye başladığını yazan takipçiler, “Yüzsüz sıfatı az kalır Volkan. Sen ne Asya’yı ne de Derin’i hak ediyorsun. İki kadınla da dalga geçiyorsun” diye yazıyor.

Dizi hayranları Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un performanslarından da son derece memnun. Melis Sezen de rolünü gayet iyi çıkartıyor. Üç başarılı ismin ortaya koyduğu karakterlerin duygularını izleyicilere geçirme başarısı, Sadakatsiz dizisinin reytinglerinin de çok iyi gelmesinin en önemli sebeplerinden birisi.

Dizinin 10. bölüm fragmanının youtube’da yayınlandıktan kısa bir süre sonra 2 milyondan fazla izlenme elde ederek, youtube trendlerinde 6. sıraya yerleşmesi de önemli bir detaydı.

Sadakatsiz 10. Bölüm fragmanında Asya’nın Turgay’la olan yakınlaşması Volkan’ı çıldırtıyor! Volkan’ın yıllar sonra geri dönmesi ve Asya’da olan değişimleri görmesi Volkan’ı oldukça öfkelendirir. Asya ve Volkan’ı yan yana gören Derin şimdi ne yapacak?

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!