Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı bir ilke imza attı! Kerem Bürsin ağzından kaçırdı, işin rengi değişti!

Sen Çal Kapımı bir ilke imza attı! Kerem Bürsin ağzından kaçırdı, işin rengi değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin 1 hafta ara vermesinin altında bir strateji varmış! Fox TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Sen Çal Kapımı, yaz ekranının en başarılı yapımı. Kerem Bürsin ile Hande Erçel de enerjileriyle ve başarılı performanslarıyla, iyi bir uyum yakaladı…

İki ünlü oyuncunun bu uyumunun sonrasında da hem yurt içinde hem de yurt dışında dizi hayranları Sen Çal Kapımı’yı çok sevdi. Dizinin bilindiği üzere 5 Ağustos Çarşamba günü yeni bölümü yayınlanmadı.

Bunun nedeni olarak da televizyon izlenmesindeki genel düşüklük ve reklam gelirlerinin azlığı şeklinde değerlendirmeler yapılmıştı. Ancak Kerem Bürsin, yaptığı açıklamada bambaşka bir konuya değindi.

Ünlü oyuncu, “Benim bunu açıklamam çok doğru olmaz, muhtemelen yapımcılarımız açıklayacak. Ancak o, daha ziyade yurt dışı izlenme ile alakalı verilen bir karardı. O yüzden pozitif bir karardı. Hiç, bilmiyorum siz mi yansıttınız. Başka bir şekilde yansıdı. Hiç yansıttığınız gibi değil. Daha ziyade, yurt dışı ile alakalı bir durum yüzünden 1 hafta ara vermek zorunda kaldı. Siz de 1 hafta sonra öğrenirsiniz neden olduğunu” şeklinde konuştu.

Kerem Bürsin’in dizi için yaptığı bu açıklama oldukça önemli. Yapımcıların özellikle yurt dışındaki izleyicilerini de düşünen bir karar almaları, Türkiye’de çok da rastlanır bir durum değil. Sen Çal Kapımı ve Bay Yanlış dizileri son dönemde yurt dışındaki dizi izleyicileri ile kurduğu iletişim ile öne çıkan iki yapım oldu.

Bu iki dizinin ortaya koyduğu vizyon açısından büyük yenilikler sergilediği de bir gerçek. Yurt dışının da hesaba katılarak diziler hakkında anlık karar verilmesi süreci Türkiye’de yeni bir dönemin de başladığına işaret ediyor. Kerem Bürsin, tam olarak nedeni açıklamamış olsa da bir stratejik kararın alındığı izlenimi verdi. Bu kararın alınmasının detayları da merak konusu oldu.

İşte Kerem Bürsin’in açıklamaları: