Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisine helal olsun, böyle büyük başarıya hasret kaldık!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine helal olsun, böyle büyük başarıya hasret kaldık!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk dizilerinin dünyaya yayılma sürecinde Gümüş, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerin önemi büyük. 2010’lu yıllar ile birlikte birçok Türk dizisi yurt dışında başarıdan başarıya koştu.

Türkiye’de çekilen yapımların samimiyeti, oyunculuk başarıları ve hikayelerinin çok farklı olması yurt dışındaki bir çok farklı kültürde karşılık buldu. Türk dizileri dünyaya yayıldı.Ancak 2018 yılında bu yayılma hızı bir duraklama dönemine girdi.

Sektörün önemli isimleri Son 2 yıldır duraklayan bir dizi sektörü olduğunun altını çiziyor.İşte bu noktada Bir Zamanlar Çukurova dizisinin sergilediği müthiş başarı, büyük gurur veriyor. Türk dizilerinin pandemi döneminde satışlarının artmaya başladığı da ortada…

atv ekranında izleyicilerle 3. sezonuyla buluşacak olan Bir Zamanlar Çukurova’nın çekimleri başladı. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş, Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonunda iki yeni isim daha var. Birisi Nazan Kesal, diğeri ise Furkan Palalı. Yeni oyuncularla birlikte 3. sezonun çok daha etkili olması bekleniyor. Ekip, yoğun bir tempoda yeni sezon bölümlerini çekiyor… Dizinin yurt dışı satışları da önemli bir noktaya ulaştı.

Şimdiye kadar 55 ülkeye satışı gerçekleştirilen Bir Zamanlar Çukurova, “Bitter Lands” ismi ile pazarlanıyor. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizinin son durumunu köşe yazısında şöyle belirtti:

“En çok iş yapan dizi… Yurt dışı yerli dizi satışlarında hâlâ çok iyi satış listesi eskilerde. Yeni dönem devam edenler arasında satışı çok iyi olan yapımlardan biri ‘Bir Zamanlar Çukurova’… Üçüncü sezonu yayınlanacak. Hem satışı hem de izlenme oranı tatmin edici. 55 ülkeye satışı gerçekleşmiş bugüne kadar.”