Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisi 2. bölümü bomba gibi olacak!

Sen Çal Kapımı dizisi 2. bölümü bomba gibi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i buluşturan Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümü büyük beğeni topladı. Reytingleri de çok iyi gelen dizinin ikinci bölümü heyecanla bekleniyor. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in uyumlu halleri ve yüksek enerjileri diziye yükseltiyor…

Dizinin 2. bölümü 15 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00’da yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinde yeni görüntüler yayınlandı. Fragmanları bile milyonlarca kişi tarafından izlenen dizinin yeni bölümünde reytinglerini artırması sürpriz olmayacak. Dizinin hayranları 2. bölümün bomba gibi olduğunu ve şimdiden çok heyecanlandıklarını belirten yorumlarda bulundu. “Yeni bölüm efsane” diyen dizi takipçileri, fragmanları da çok başarılı bulduklarını ve heyecan yükselttiğini belirtiyor.

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.

Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümünde neler yaşanmıştı?

Eda Yıldız, üniversitede bölüm birincisiyken son seneyi yurt dışında okumak üzere burs kazanmıştır, fakat son anda bursu kesilince Eda’nın hayatı altüst olur, üniversiteden atılır, lise mezunu kalır. Aylar boyunca, bursunu kesen Serkan Bolat’a ulaşmaya çalışır ama görüşemez. Halasının yanında çiçekçilik yapmaya başlar.

Bir gün Serkan Bolat’ın konuşma yapacağı yeri öğrenince yüzleşmek için karşısına çıkar. Birbirlerine kelepçeli olarak bir gün geçirmek zorunda kalırlar. Eda’nın fevriliği, birbirlerine duydukları nefret ve aralarındaki karşı konulmaz çekim onları uzun süre oynamak zorunda kalacakları bir oyuna sürükler.