Ana sayfa Dizi Haberleri Kolej Rüyası dizisi ezberleri bozacak!

Kolej Rüyası dizisi ezberleri bozacak!

tarafından ker_def

Bilal Kalyoncu’dan çok konuşulacak bir dizi projesi geliyor… “Malazgirt 1071” ve “HEP YEK” serisi gibi iddialı sinema projelerine imza atan Bilal Kalyoncu, çok ses getirecek yeni bir dizi için kolları sıvadı. Başarılı yapımcının ilk dijital dizisi “Kolej Rüyası” çok yakında seyirciyle buluşacak.

“Akıllara Seza”, “Kayseri Aslanı”, “Karınca Kapanı”, “Hep Yek” ve “Malazgirt 1071” gibi iddialı projelere imza atan yapımcı Bilal Kalyoncu, şimdilerde “dünyada ilk çekilen Covid-19 konulu sinema filmi” unvanını taşıyan “Corontina” filmiyle gündemde.

Kariyeri boyunca 26 sinema filminin yapımcılığını üstlenen, 8 film senaryosu yazan ve 3 projede de yönetmen koltuğuna oturan Kalyoncu, sonbaharda tüm dünyada İngilizce olarak vizyona girecek “Corontina”yı tamamladıktan hemen sonra çok ses getirecek yeni bir proje için kolları sıvadı.

Sinema ve televizyon sektöründe başarılı projeleriyle adından söz ettiren Bilal Kalyoncu, şimdi de dijital dünyaya damgasını vuracak.

Kalyoncu, ezberleri bozacak bir lise macerasını dizi tutkunlarıyla buluşturacak. Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan “Kolej Rüyası” adlı dizi, yakında dijital platformda seyirciyle buluşacak.