Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay’dan kadına şiddete karşı en anlamlı mesaj!

Nurgül Yeşilçay’dan kadına şiddete karşı en anlamlı mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Vahşi Şeyler isimli smart-komedi tarzında Türkiye’de ilkin deneneceği dijital dizi projesinde yer alan Nurgül Yeşilçay, bu haberle hayranlarını bir hayli sevindirdi. Oyuncu, en son önceki sezon Gülperi dizisinde rol almıştı. Kadın haklarına karşı da önemli bir mesaj veren oyuncu, dikkatleri üzerine çekti.

Nurgül Yeşilçay, instagram hesabından yaptığı paylaşım ile anlamlı bir duruş sergiledi. Ülkemizde kadına yönelik şiddetin durmadığı ve her geçen gün yürekleri yakan yeni olayların yaşandığı bu dönemde Nurgül Yeşilçay, hayatın devam ettiğini belirten bir mesaj yayınladı.

Oyuncu, “Ben şimdiden duyurayım da… Erkeğin her durumda mağdur, kadının her yaptığının suç olduğu bu zamanda öyle suçlu gibi yaşamayacağız. Güleceğiz, eğleneceğiz, dans edeceğiz, bağıra bağıra şarkılar söyleyeceğiz, inadına özgür, inadına mutlu, inadına cesur, inadına ışıklı olacağız! Kadın gibi kadın olacağız yani” diyerek fotoğrafını yayınladı.

Nurgül Yeşilçay'dan kadına şiddete karşı en anlamlı mesaj! 7

Demet Evgar, Özge Özberk paylaşıma yanıt verdi. Evgar emojilerle destek sunarken, Özberk ise “Tam da öyle” diyerek bu sözleri onayladı. Nurgül Yeşilçay’ın bu paylaşımına 125 binin üzerinde beğeni ve çok sayıda da olumlu yanıtların yer aldığı yorum geldi.