Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisi için normal, diğer diziler için ulaşılması çok zor başarı!

Sen Çal Kapımı dizisi için normal, diğer diziler için ulaşılması çok zor başarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin gördüğü büyük ilgi, yaz ekranının en başarılı yapımı olduğu gerçeğini ortaya koyuyor. Her ne kadar dizinin senaryosuna yönelik eleştiriler artsa da Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi, dizinin asıl seyredilme sebebini oluşturuyor.

Çok iyi uyum yakalayan iki ünlü isim, sosyal medyadaki canlı yayınlarda sergiledikleri arkadaşlık ve sempatiklik ile izleyicilerde çok olumlu izlenimler yaratmış durumda. Serkan ve Eda karakterleri izleyiciye samimi geldi ve enerjileri de beğenildi. Dizinin 5. bölümü Çarşamba akşamı ekrana gelmeyince, yeni görüntülerin paylaşıldığı fragmanlar daha da büyük ilgi görmeye başladı.

Yayınlanan fragmanlara gösterilen ilgi Sen Çal Kapımı dizisi için normal bir durum. Ancak bu fragmanların kısa sürede ulaştığı izlenme sayıları, bir çok dizi için başarılması çok zor bir durumu anlatıyor.

Sen Çal Kapımı dizisinin 5. bölümden 2. fragmanı yayınlandıktan sadece 12 saat sonra youtube üzerinde hem Fox TV hem de Sen Çal Kapımı kanallarında 2.5 milyona yakın izlenme elde etti.

Peki dizinin 5. bölümden 1.fragmanı ne kadar izlenmişti? Çarşamba gecesi yayınlanan fragmanlar 2 2 günlük periyotta toplamda 6 milyondan fazla izlenme elde etti.

Elde edilen bu izlenme oranlarının yüksekliğinin yanı sıra yapılan yüz binlerce yorum da sosyal medyadaki farklı platformlarda Sen Çal Kapımı dizisinin öne çıkmasını sağlıyor…

Bu büyük ilgi artık Sen Çal Kapımı için normal bir durumu temsil ediyor. Ancak başka dizilerin bu kadar büyük izlenme oranlarına ulaşması o kadar da kolay olmayacaktır.

Kerem Bürsin ve Hande Erçel, Çarşamba akşamı instagram canlı yayınında hayranlarının sorularını yanıtlamıştı.

Dizinin 5.bölümünden de bir tüyo veren Kerem Bürsin, “5. bölümde çok cool bir şey var. Ben ama çok üşüyen bir insan olduğum için orada bir tık zorlandım.Bir şey diyemeyeceğim, çünkü 5. bölümü izlemek zorundasınız” dedi.

Hande Erçel de o cool sahnenin çok güzel olduğunu, kendisinin zorlanmadığını belirtti.

O sahnenin ne olduğu da merak ediliyor…