Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisi youtube trendlerinde olay yaptı!

Sen Çal Kapımı dizisi youtube trendlerinde olay yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen hafta ilk bölümü yayınlanan Fox TV’nin yeni yaz dizisi Sen Çal Kapımı, çok iyi başlangıç yapmıştı.Reytinglerde diğer yaz dizilerinden daha iyi oranlar elde eden dizinin ikinci bölümüne de ilginin büyük olacağı belli oldu.

Sen Çal Kapımı dizisinin 2. bölümünden 2.fragman yayınlandı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrollerinde yer aldığı dizinin fragmanının youtube’da yayınlanmasından itibaren 12 saat içinde 1 milyon izlenmenin üzerine çıktı. Youtube trendler içinde ikinci sıraya kadar yükselen diziye yönelik bu büyük ilgi dikkat çekti.

Sen Çal Kapımı dizisinin sosyal medyada Bay Yanlış kadar büyük bir destekçi kitlesi yok, ama ekran başına geçip izleyen ve diziye reyting sağlayan milyonlarca hayranı var. Bu hayranlar her fragmanı heyecanla bekliyor ve izlenme rakamları da çok yüksek seviyelere çıkıyor.

Sen Çal Kapımı 15 Temmuz Çarşamba Akşamı Fox’ta ekrana geliyor. Evlilik sözleşmesi yapacak olan Serkan ve Eda herkesi fena halde şaşırtıyor. İşte 2. bölüm 2. fragmanı:

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’ e; dizide Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Ahmet Somers, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.