Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde büyük sorun çözüldü!

Sen Çal Kapımı dizisinde büyük sorun çözüldü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı isimli dizide yönetmen sorunu baş gösterdi. Geçen sezon Her Yerde Sen dizisinin yönetmenliğini yapan Ender Mıhlar, projeye başlamış ama daha ilk bölümün çekimleri sırasında ayrılık yaşanmıştı.

Ender Mıhlar’ın yönetmenliği Yusuf Pirhasan’a devrettiği 1. bölümün 1 Temmuz Çarşamba günü yayınlanması da tehlikeye girdi. Fox TV, olası bir gecikme durumu nedeniyle fragmanlardaki 1 Temmuz tarihinde başlayacağı bilgisini “Yakında” olarak değiştirdi.

Sen Çal Kapımı dizisinin 1.bölüm çekimleri Yusuf Pirhasan liderliğinde devam ederken yeni bir gelişme daha yaşandı. Sosyal medyada dönen iddialara göre diziyi 2. bölümden itibaren teslim alacak olan yönetmen de belli oldu.

2019-2020 sezonuna Güvercin dizisi ile başlayan Altan Dönmez, Sen Çal Kapımı dizisine başladı. Güvercin dizisinin final yapacağı kesinleşmiş ama yayınlanması planlanan 3 bölümü daha kalmıştı. Altan Dönmez, yeni bir diziye geçince Güvercin’in akıbetinin de ne olacağı yeniden sorgulandı.

Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz’ın yer aldığı Sen Çal Kapımı dizisi daha yayınlara başlamadan büyük bir yönetmen krizi ile karşı karşıya kaldı.

Bu krizin diziye olumsuz yansımaması bekleniyor. Sen Çal Kapımı’nın ne zaman başlayacağı hala belirsiz.