Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Çelik, uzun bir aradan sonra dizilere dönüyor!

Ezgi Çelik, uzun bir aradan sonra dizilere dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Asi dizisinde İnci karakterini canlandıran Ezgi Çelik, 2009 yılından 2020 yılına kadar çeşitli yapımlarda buy gösterdi. Şubat dizisinde Leyyal olarak ekranda görünen oyuncu, Ben de Özledim dizisinde Deniz karakterine hayat verdi. Arka Sokaklar’da Esma karakterinin yanı sıra Dayan Yüreğim’de yer aldı. Söz dizisinde Songül karakteri ile en son 2017 yılında televizyonda görünen oyuncu son yıllarda dizilere ara vermişti.

Ezgi Çelik, 2020-2021 sezonunda yeniden ekrandaki yerini alacak. Oyuncu atv’de yayınlanacak olan Maria ile Mustafa isimli dizinin kadrosuna katıldı. Dizinin çekimleri için ekip, Temmuz ayının başlarında toplanacak.

Yapımın Eylül ayında izleyici ile buluşması bekleniyor. Erken toplanmanın sebebi ise stok bölümlerin çekimlerinin yapılması için olduğu düşünülüyor. Birçok dizi yapımcısı, koronavirüs 2. dalgası ihtimalini değerlendirerek stok bölümlerle ilerlemenin daha akıllıca olduğu fikrinde.

Faruk Teber’in yönetmenliğini yapacağı dizide Ezgi Çelik’in birlikte rol alacağı isimler ise şöyle: Jessica May, Hilmi Cem İntepe, Tamer Levent, Haki Biçici, Haldun Boysan, Hülya Gülşen Irmak, Alpay Kemal Atalan.”