Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde Efe karmaşası! Ali Ersan Duru, gerçekleri anlattı!

Sen Çal Kapımı dizisinde Efe karmaşası! Ali Ersan Duru, gerçekleri anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin kadrosuna yeni katılan isimlerden birisi de Ali Ersan Duru oldu… Eda’nın gönlünü çalmaya çalışan Efe karakterine hayat veren Ali Ersan Duru, ortalığı fena halde karıştırmaya geldi.

Artık Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan dizinin hikayesinde Efe karakteri, farklı bir hava kattı. Açık sözlü, net ve dürüst birisi Efe… Kendince planlar kuran Efe, bu planlarla yoluna ilerliyor. Fox TV ekranında yayınlanan, Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası programına konuşan oyuncu, karakterin detaylarını anlattı.

Ali Ersen Duru, “Kesinlikle kötü bir adam değil. Kötü niyetli bir adam değil. Geldiği noktaya kendi çabasıyla, tırnaklarıyla gelmiş bir adam. Çok büyük peyzaj mimarı olmuş, İtalya’da çok ün yapmış birisi” diyerek karakteri hakkında bilgiler sundu.

Serkan ve Eda’nın hayatının tam ortasına dalan Efe, aslında Eda’nın da yıllardır takip ettiği ve hayranlık beslediği birisi. Efe karakterine yönelik izleyicilerin de farklı değerlendirmeleri var.

Kimi dizi hayranları karakteri sevdi ve Eda ile de yakıştırdı. Ancak kimileri ise diziden çıkmasını istiyor. Efe’nin dürüst birisi olmadığını söyleyenler de var. Ancak Ali Ersan Duru’ya göre Efe gayet düzgün bir adam.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.