Ana sayfa Dizi Fragmanları Serhat Teoman geldi, Menajerimi Ara’yı fena karıştırdı

Serhat Teoman geldi, Menajerimi Ara’yı fena karıştırdı

tarafından ker_def

Ünlüler ve menajerlerinin hikayelerini anlatan Ay Yapım imzalı ‘Menajerimi Ara’nın dün akşam yayınlanan bölümü izleyiciye yine keyifli saatler yaşattı. Bölümün hemen arkasından yayınlanan ön izleme sahnesi ise 14. bölümün heyecanını daha da artırdı. Serhat Teoman, diziye geçtiğimiz hafta Serkan karakteri ile katılmıştı. Ünlü oyuncunun gelişi ile birlikte hikayede önemli değişimler var. Serkan, geldi ve hikayeyi fena halde karıştırmaya başladı.

‘Menajerimi Ara’nın İrem Derici’nin konuğu olduğu 13. bölümü yine sosyal medyada çok konuşuldu. Derici’nin siber zorbalığa maruz kaldığı için Dicle (Ahsen Eroğlu) ile birlikte şikayetçi olmaya gittiği adliyede yaşadıkları izleyenleri kahkahalara boğarken, Serkan (Serhat Teoman) Ego Ajans’ı içten içe yıkmak için planlarını devreye soktu.

Peri Masalım’ın rating’lerinin düşmesi sebebiyle yapılan toplantıda diziye Emir’in (Burak Tozkoparan) de dahil edilme ihtimali Barış’ı çileden çıkardı. Barış (Deniz Can Aktaş) ve Emir cephesinde gerginlik bu hamleyle zirveye taşınırken, Feris (Canan Ergüder) bu gerginliğin sebebinin Dicle olduğunu fark edip onu işten çıkardı.

Bu heyecanlı finalin hemen ardından yayınlanan ön izleme sahnesi ise dizide işlerin iyice karışacağının sinyallerini verdi. Berlin Ajans’ı satın alan Serkan, Ego Ajans’tan kovulan Dicle’ye jr. menajerlik teklif etti. Dicle aldığı teklifle şaşkınlığa uğrarken nasıl bir karar vereceği merak konusu oldu.

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Serhat Teoman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş, Burak Tozkoparan ve Ayşenil Şamlıoğlu’nun buluştuğu ‘Menajerimi Ara’ her pazar akşamı saat 20.00’de StarTV’de!