Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’den bir garip iddialaşma!

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile Kerem Bürsin’den bir garip iddialaşma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- İki ünlü oyuncu Hande Erçel ile Kerem Bürsin arasındaki iletişimin güçlenmesi, sosyal medyada yaptıkları canlı yayınlarda net bir şekilde anlaşılıyor. Sen Çal Kapımı dizisini sahiplenen ikili, iyi bir uyum ve güçlü bir enerji ortaya koydu.

İlk 10 bölümü yayınlanan dizi için instagram’da zaman zaman canlı yayınlara çıkan ikili, ekip arkadaşlarına teşekkür etti. Kerem Bürsin, “İnanılmaz bir ekiple çalışıyoruz. Diziyi iyi yapabilmek için elinden geleni yapıyorlar. O yüzden onlar şu an izleyemiyorlar, çünkü çekimdeyiz. İyi ki varsınız ekip, sizi çok seviyoruz” diye konuştu.

İkili 10. bölümün yayınlandığı sırada yaptıkları canlı yayında, hem hayranlarına destekleri için teşekkür ettiler hem de bir iddialaşmadan bahsettiler.

Birbirlerini korkutmak üzerine iddiaya giren ikiliden, kim ilk korkan kişi olacak merak ediliyor.

Kerem Bürsin, iddiayı şöyle anlattı: “Ya ben Hande’yi korkutacağım, ya o beni korkutacak. İlk kim korkarsa ve ilk kim bunu yakalarsa ve sizlerle paylaşılacak. Diyelim ben kazandım. Hande’nin telefonundan istediğim fotoğrafı seçip paylaşabiliyorum.”

Hande Erçel, “O zor bir şey” diyerek iddiasını ortaya koydu.