Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel oh çektirdi!

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel oh çektirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Sen Çal Kapımı,8 Temmuz Çarşamba akşamı ilk bölümüyle başladı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin uyumu çok başarılı bulundu.İzleyiciler iki oyuncunun enerjisine ve birlikte sergiledikleri uyuma geçer not verdi.

Hande Erçel hayranları ise bir ‘oh çekti’… Bunun sebebi ise dizide canlandırdığı Eda karakterinin içinin boş olmaması… Bir izleyicinin şu sözleri, birçok Hande Erçel hayranının duygularına tercüman oldu: “Patron – sekreter muhabbeti yok. Çarpışarak karşılaşma yok. Esas kızın düzgün bir hayatı ve amacı var. Eğitimi için çabalıyor. Zeki ve hırslı kaslı bey görünce afallamıyor. Kısaca bu yaz dizisi olmuş. Güçlü kadın varsa ben de varım OH BE.”

Sen Çal Kapımı birçok yönü ile de klişe bir yapım. Zengin erkek, müthiş bir yaşam görüntüsü… Kimi izleyiciler ise Güneşi Beklerken’i hatırladıklarını belirten yorumlarda bulundu.

“Hande Erçel, Kerem Bürsin uyumu 10/10 olmuş” diye not bırakan birçok izleyici de iki ünlü ismi başarılı bulduklarını belirttiler. Dizinin ilk bölümünün sosyal medyada çok olumlu yorumlar alması dikkat çekti.

15 Temmuz Çarşamba günü Sen Çal Kapımı 2.yeni bölümü ile yayında olacak. İşte 2. bölümden ilk görüntüler: