Ana sayfa Dizi Haberleri Akasya Durağı’nın Zeyno’su Sen Çal Kapımı dizisinde La Casa De Papel’i hatırlattı!

Akasya Durağı’nın Zeyno’su Sen Çal Kapımı dizisinde La Casa De Papel’i hatırlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sen Çal Kapımı dizisinin ilk bölümü beklentilerden daha çok beğeni aldı. Kerem Bürsin ve Hande Erçel’i buluşturan dizi hakkında sosyal medyaya düşen yorumlarda izleyicilerden birçok övgü vardı. Hem başrol oyuncularının uyumu beğenildi hem de dizi, izleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Sosyal medyada Sen Çal Kapımı dizisinin daha ilk bölümden izleyicileri sardığı, yorumlardan anlaşılıyor. Çok iyi bir başlangıç yapan Fox TV dizisinde, Netflix’in ünlü dizisi La Casa De Papel izi de dikkat çekti.

Makbule Sitare Akbaş’ın canlandırdığı Figen Yıldırım, yani Fifi karakteri, La Casa De Papel’in Nairobi karakterine bir hayli benziyordu. Birçok izleyici de bu detayı hemen fark etti ve sosyal medyada bu konu çok konuşuldu.

La Casa De Papel dizisinde Nairobi karakterini canlandıran oyuncu ise Alba Flores… Fiğen Yıldırım karakterinin tarzıyla bu karakteri andırdığını belirten bir izleyici, “Fifi’nin tarzını bi ben La Casa De Papel Nairobi’ye benzetmiş olamam” diye yorum bıraktı.

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sen Çal Kapımı dizisinde La Casa De Papel'i hatırlattı! 9

Konuyla ilgili sosyal medyaya düşen yorumlardan bazıları şöyle:

“Niye kimse söylemiyor bildiğin Türk Nairobi.”

“Netflix’in popüler dizindeki karaktere çok benziyor giyim olarak.”

Sen çal kapımı ilk bölümde nairobi”yi gördüm. La Casa de Papel’den sonra iyi geldi.”

“Sen Çal Kapımı izliyorum. Akasya Durağı Zeyno olmuş La Casa de Papel Nairobi.”

AKASYA DURAĞI ZEYNO NE KADAR DA DEĞİŞMİŞ!

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sen Çal Kapımı dizisinde La Casa De Papel'i hatırlattı! 10

Makbule Stare Akbaş’ı izleyiciler Akasya Durağı dizisindeki Zeyno karakteri ile akıllarına yazmıştı. Zeyno karakterinden Fifi’ye değişim izleyicileri de bir hayli şaşırttı.

Peki Sen Çal Kapımı dizisindeki Figen Yıldırım kim?

Nam-ı diğer Fifi. Zengin ve sonradan görme ailesinden bıkmış usanmış. Sürekli siyah giyiyor, motora biniyor. Gerçek bir hayvansever. Ne iş yaptığını tam olarak kimse bilmiyor ama ailesinden para almadığı halde köşeyi döndüğü kesin. Sokak hayvanlarına yaptığı bağışlar dudak uçuklatıcı. Para hakkında ve kendisi hakkında konuşmayı sevmiyor. Zaten kısa ve öz konuşuyor. Her şeye negatif bakan, aşka inanmayan, aklına estiği gibi yaşayan ve konuşan biri.

Akasya Durağı'nın Zeyno'su Sen Çal Kapımı dizisinde La Casa De Papel'i hatırlattı! 11

Sitare Akbaş Kimdir?

6 Ekim 1988’de doğan Sıtare Akbaş İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kariyerine ilk adımı Akasya Durağı dizisinde Zeyno karakteri ile atmıştır. Daha sonra Fatmagül’ün Suçu Ne? (2011), Dila Hanım (2012), Emanet (2014), Urfalıyam Ezelden (2014), Analar ve Anneler (2015) dizileriyle devam etmiş, son olarak baş rollerini Caner Cindoruk, Gizem Karaca gibi isimlerle paylaştığı İstanbul Sokakları (2016) dizisinde yer almıştır. Başarılı oyuncu genç yaştaki kariyerinde dört uzun metrajlı ve 2 kısa metrajlı filmde rol almıştır.