Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Çal Kapımı dizisinde izleyici bir karaktere fena gıcık oluyor!

Sen Çal Kapımı dizisinde izleyici bir karaktere fena gıcık oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde 9 bölüm geride kaldı… Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi, başarılı performanslarıyla diziyi zirvede tutmayı sağladı… Reytingleri ile şu anda yayınlanmakta olan diziler arasında en iyi noktada bulunan Sen Çal Kapımı, yaz aylarında başladığı başarılı gidişi sürdürerek istikrar yakaladı.

Büyük bir izleyici grubu tarafından dikkatle takip edilen dizinin, sosyal medya yansıması da çok güçlü. Fragmanların bile bölümün yayınlanmasından önce 15 milyondan fazla izlendiği bir diziden bahsediyoruz. Türkiye’de şu anda yayınlanan hiçbir yapım Sen Çal Kapımı’nın sosyal platformlarda gördüğü ilgiye ulaşamadı.

Eda’nın sahte nişanlılık görevi bitti. Her şey itiraf edildi. Serkan ve Eda’nın ayrılığı diziye bir hüzün getirdi… Ancak bu durum fazla sürmeyecektir. Sen Çal Kapımı hayranların büyük aşkı bekliyor… Yakında da bu aşkın ilk izlerini ekranda görebilirsiniz.

Sen Çal Kapımı dizisinde izleyici bir karaktere fena gıcık oluyor! 1

Selin karakterine gıcık olanların sayısı da hızla artıyor. Sosyal medyada dizi ile ilgili yapılan yorumlarda Selin’e karşı bazı izleyicilerde antipati oluştuğu gözleniyor. Aras Bulut İynemli’nin sevgilisi Bige Önal’ın performansı ile göz doldurduğu Selin karakteri, dizinin sürükleyici isimlerinden birisi konumunda…

Fragmanda yer alan Eda’nın “Bir kadına seni istiyorum demek bu kadar zor değil Serkan Bolat” sözü de çok dikkat çekti… İşte 16 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin 10. bölümünden ilk fragman: