Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı dizisinin görünmez kahramanı bakın kim?

Sen Çal Kapımı dizisinin görünmez kahramanı bakın kim?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox Tv ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan Sen Çal Kapımı dizisinin Beykoz’da bulunan setinin konukları verdi. Fox TV’de yayınlanan Beyza Şekerci’nin sunduğu Kamera Arkası isimli programı setten hem detayları kaydetti hem de oyuncularla röportajlar gerçekleştirdi.

Dizide Seyfi karakterine hayat veren Alican Aytekin, sette eğlenceli bir ortam olduğunu ve o yüzden de bu kadar keyifli ve güzel gittiğini, mutlu olduğunu ifade etti. Dizinin görünmez kahramanlarından birisi de Alican Aytekin. Seyfi karakteri ile yapıma öyle farklı bir enerji katıyor ki, dizinin hayranları onun sahnelerini çok seviyor.

Aydan Bolat karakterinin şoförü ve belki de her şeyi olan Seyfi karakterini anlatan oyuncu, “Aydan karakterinin bir arkadaşı yok. Bence Seyfi karakteri Aydan’ın en yakın arkadaşı. Onun tüm hallerini buluyor ve aslında Seyfi de Aydan’ı çok seviyor” dedi.

Sen Çal Kapımı dizisinin görünmez kahramanı bakın kim? 7

Seyfi karakterinin Aydan Bolat için yapmayacağı bir şey olmadığını ifade eden Alican Aytekin, “Onun küçük küçük deliliklerini kaldırabilen, aynı zamanda onu çok seven bir karakter. Onun için Aydan hanım için gözü karadır” açıklamasını yaptı.

Rol arkadaşı Neslihan Yeldan’ın kişilik olarak çok tatlı birisi olduğunu belirten Alican Aytekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kendi karakterinden bahsediyorum. Neslihan Yeldan olarak çok tatlı bir karakter. İnanılmaz keyif alıyorum. Bazen çok zorlanıyorum oynamakta, çünkü ikimizin de dalağı çok düşük. Bir gülmeye başladık mı, asla toparlayamıyoruz. Bazen bu konuda zorlanıyoruz ama çok keyif alarak oynuyorum.”