Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Özge Özder, doğum kiloları konusunda çok şanslı!

Özge Özder, doğum kiloları konusunda çok şanslı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Özge Özder, kızı Luna’yı dünyaya getirdikten bir süre sonra Sadakatsiz dizisindeki işine geri dönmüştü. Derya karakterine hayat veren oyuncu hem kızının bakımına koşuyor hem de zaman ayırıp Sadakatsiz dizi setinde Derya karakterine hayat veriyor.

“Hem çocuk yaparım hem de kariyer” diyenlerden olan Özge Özder, kameralara sokakta kızı Luna’yı gezdirirken yakalandı. Dizi için sette olmadığı zamanda kızıyla ilgilendiğini anlatan oyuncu, “Setteyim, sette olmadığım zaman bebekleyim. Evden hiç çıkmıyorum. Kendi bahçemizden sokağı turlamaya çalışıyorum” diye konuştu.

Kızının sağlıkla gelmesinin en önemlisi olduğunu anlatan Özge Özder, ilk Anneler Günü heyecanından daha çok ilk kez kızının “Anne” diyeceği günü sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. Sadakatsiz dizisine 1 aylık ara verdikten sonra tekrar setlere dönen Özge Özder, doğumda 15 kilo aldığını ve şimdi ise 5 kilo fazlası olduğunu ifade etti.

Doğumdan sonra kiloların asıl sebebinin hipertansiyon nedeniyle su toplaması olduğunu fark ettiğini anlatan oyuncu, şimdilerde sadece 5 kilo fazlasının bulunduğunu söyledi.

Kızına anne sütü veren oyuncu, bu konuyu sosyal medyada da paylaşımları ile ifade ediyor. Yiyeceğinden hiç kesmeyen oyuncu, kiloların ne zaman gideceğini de çok umursamıyor.