Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı, Hercai, Sefirin Kızı, Baraj… Dizilerin en popüler çiftleri belli oldu!

Sen Çal Kapımı, Hercai, Sefirin Kızı, Baraj… Dizilerin en popüler çiftleri belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon dizilerinin reyting rekabeti devam ederken, sosyal medyada da bir başka rekabet sürüyor. Haftalık, aylık, günlük olarak yapılan ölçümlerde, dizilerle ilgili yapılan yorumlar, iletiler, mesajlar bir araya getirilerek ölçülüyor. Bu sayede pek çok kategoride farklı sonuçlar elde ediliyor. Bu araştırmalar neticesinde de ortaya dizilerin sosyal medya karneleri çıkıyor!

Somera’nın geçtiğimiz hafta ile ilgili yaptığı ölçümlemede ‘En Popüler Dizi Çiftleri’ belli oldu. Ancak birinci ve ikinci olan çiftin durumu hayli ilginçti!

Dizilerin sevilen başrol oyuncularını izleyenler karakterleriyle birlikte bütünleştiriyor ve sosyal medyada dizi çiftlerine yönelik pek çok mesaj oluşuyor. Oyuncuların kamera önündeki uyumları, dizideki o aşkları da daha inanılır kılıyor.

İşte bu çiftlere gelen mesajlara bakılarak ortaya konulan 11-18 Kasım arası En Popüler Çift kategorisindeki çift belli oldu.

İlk isi sırada Sefirin Kızı dizisinin çiftleri var! Daha doğrusu izleyiciyi ikiye bölen çift tartışması, sosyal medyadaki bu araştırmaya da yansımış! Son dönemde Nare’yi Sancar’a yakıştıranlar ile Gediz’e yakıştıranlar arasında sosyal medyada bir yorum savaşı alıp başını gitti.

Sonuçta da En Popüler Çift sıralamasında ilk sıraya Nare ve Sancar yerleşirken, ikinci sırada da Nare ve Gediz yer aldı! Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun oynadığı Sefirin Kızı dizisi Pazartesi akşamları Star TV’de yayınlanmakta.

Bir diziden çıkan bu iki çift için gelen ileti sayıları ise neredeyse başabaş! Zira aralarında çok az fark var. Aşağıda da bu farkı görebilirsiniz.

Gelelim 3. dizi çiftine. Fox TV’nin sevilen romantik komedi dizisinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in oynadığı Eda ve Serkan ikilisi de 3. sırada.

4. sırada ise Fox TV’de ekrana gelen Baraj dizisinde Feyyaz Duman ile Biran Damla Yılmaz’ın oynadıkları Nazım ve Nehir çifti var.

5. sırada da atv’nin sevilen dizisi Hercai’de Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün oynadığı Reyyan ve Miran’ı görebilirsiniz…

Sen Çal Kapımı, Hercai, Sefirin Kızı, Baraj... Dizilerin en popüler çiftleri belli oldu! 7