Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dilan Çiçek Deniz’in Kusursuz Kiracı dışında Disney Plus için yeni bir sürpriz yapabilir!

Dilan Çiçek Deniz’in Kusursuz Kiracı dışında Disney Plus için yeni bir sürpriz yapabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz, geçtiğimiz ay Kusursuz Kiracı isimli yeni Fox TV dizisiyle gündemde yer aldı. Ancak Fox TV, düşen izlenme oranları nedeniyle projeyi Eylül ayına erteleyerek doğru bir karar verdi. Serkay Tütüncü ile Dilan Çiçek Deniz ikilisi yeni dizide partner olarak yer alıyor ve çekimlerin başlamasına da daha zaman var.

Bir apartmanda yaşayan kiracıların birbirleri ile olan iletişimin yanı sıra internet gazetesinde çalışan iki muhabirin hikayesinin ekrana getirileceği Kusursuz Kiracı dizisi için ekibin Ağustos ayı içinde sete çıkması bekleniyor. Dilan Çiçek Deniz ise yeni dizisi öncesinde gelen projelerden uygun olanlarda yer alabileceğini söylemişti.

Oyuncu, Disney Plus’ın tanıtım gecesinde de yaptığı açıklama ile başka projeler yapma konusunda istekli olduğunu ortaya koydu. Dilan Çiçek Deniz, Disney Plus’ın Türkiye’ye gelmesinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi ve şunları anlattı:

“Sektörümüz daha çok büyüyecek. O yüzden çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Zaten Fox’ta bir dizim var. Eylül’de yayına girecek. Disney ile ilgili ileride sürprizler olabilir.”

Dilan Çiçek Deniz, bir süre tatil yapacak ama bu süreçte Disney Plus ile ilgili uygun bir proje gelirse de setlere çıkabilir. Oyuncunun net olan tek projesi ise Kusursuz Kiracı dizisi olarak gözüküyor.