Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı ve Sefirin Kızı yerini korurken, Hercai’den büyük sıçrayış! Sosyal medyada çarpıcı değişiklik!

Sen Çal Kapımı ve Sefirin Kızı yerini korurken, Hercai’den büyük sıçrayış! Sosyal medyada çarpıcı değişiklik!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Televizyon ekranlarında izlediğimiz dizilerin reyting ölçümlerindeki sıralamasını bir sonraki gün medyada görürken, sosyal medya yansımaları da artık dikkat çeken sonuçlar ortaya koymakta. Her ne kadar dizilerin kaderini reytingler belirlese de sosyal medyadaki etkileşim de dizilere dikkat çekilmesini sağlıyor.

Bu anlamda her hafta dizilerin karnesi de ortaya çıkıyor. MTM’nin sosyal medya dinleme servisi olan DigiLup tarafından yapılan ölçümlere göre, geçtiğimiz haftanın ilk 10 sıralaması belli oldu.

Her hafta yeni bölümleriyle birbirleriyle kıyasıya bir mücadele veren dizilerin, sosyal medyada gönderilen mesaj sayılarının baz alınarak oluşturulduğu listeye göre ilk sırayı yine Sen Çal Kapımı dizisi aldı.

Açık ara bir fark ile önde olan diziyi hemen arkasından Sefirin Kızı dizisi takip ediyor. Bu iki sıralama geçen hafta da aynıydı. Ancak 3. sırayı bu hafta Hercai dizisi aldı. Büyük bir çıkış yaptığı görülen dizi, geçtiğimiz hafta 6. sırada yer alıyordu. 3 basamak öne gelerek sosyal medyada en büyük çıkışı yakalayan dizi oldu.

Bu hafta 4. sırada yer alan Zümrüdüanka dizisinin ise bir adım gerilediği ve yerini Hercai dizisine kaptırdığı görülmekte. 5. sırada yer alan dizi Baraj, geçen hafta da aynı sıradaydı ve yerini korudu.

Bir önceki hafta 7. sırada yer alan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ise bir basamak yukarı çıkarak 6. sıraya yerleşmiş durumda.

Dün akşam final bölümü yayınlanan Yeni Hayat dizisi de yine 7. sırada yer almakta. Bir önceki hafta 4. sırada olan dizinin, final yapacağı öğrenilince gözden de düştüğü ve 7. sıraya gerilediği anlaşılıyor.

Sen Çal Kapımı ve Sefirin Kızı yerini korurken, Hercai'den büyük sıçrayış! Sosyal medyada çarpıcı değişiklik! 9

8. sırada ise bir sürpriz var. Zira Pandemi öncesi ilk 4. bölümü yayınlanan Öğretmen dizisi, büyük ilgi çekmiş ve yeni bölümleri heyecanla beklenmişti. Ancak sezonda beklediği ilgiyi bulamayınca final yapması kararı alındı. 2 bölüm sonra bitecek. Buna rağmen sosyal medyada bir önceki hafta listede bile yokken, geçtiğimiz hafta ise 8. sıra ile ilk 10 listesine girdiği görülüyor.

9. sırada yer alan Mucize Doktor dizisi de büyük çıkış yapmış. Zira bir önceki hafta ilk 10 arasında yoktu. 9. sıraya yerleşmiş görünüyor.

10. sırada yer alan Menajerimi Ara dizisi ise bir önceki hafta da aynı yerdeydi. Yeri değişmemiş.

İşte geçtiğimiz haftanın sosyal medya etkileşimleriyle belirlenen ilk 10 listesindeki diziler…

Sen Çal Kapımı ve Sefirin Kızı yerini korurken, Hercai'den büyük sıçrayış! Sosyal medyada çarpıcı değişiklik! 10

İşte bir önceki haftanın sıralaması…

Sen Çal Kapımı ve Sefirin Kızı yerini korurken, Hercai'den büyük sıçrayış! Sosyal medyada çarpıcı değişiklik! 11