Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’nın hikayesi klişe ama farklı bir çekiciliği var!

Sen Çal Kapımı’nın hikayesi klişe ama farklı bir çekiciliği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanan fragmanlarını izleyenler karışık duygular içinde… Hikayeyi klişe bulan ama sonrasını merak eden birçok kişi var… Sosyal medyada yapılan yorumlara bakılır ise izleyiciler açısından yaz ekranının en kafaları karıştıran dizisi Sen Çal Kapımı…

Fox TV ekranında 8 Temmuz Çarşamba akşamı başlayacak olan dizinin 1. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin uyumu son derece iyi… Dizinin mekanları, kıyafetleri, çekim kalitesi son derece yerinde…

Hikaye klişe gibi görünse de en azından merak uyandıran yanları da var. İzleyici yorumlarına bakılır ise keskin bir ayırım da görülüyor. Kimileri pek beğenmediğini, klişe bulduğunu yazıyor.

Bazı izleyiciler ise Hande Erçel veya Kerem Bürsin için izleyeceğini belirtiyor. İkilinin uyumunu beğenenler, senaryosu da biraz merak uyandırır ise dizinin tutkunu olacak gibi duruyor.

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel – Kerem Bürsin ikilisi enerjileriyle ve sempatileriyle diziyi sevdirebilir… Görünen o ki Sen Çal Kapımı dizisi yaz ekranının en sürpriz yapımı olacak.