Ana sayfa Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı’nın Selin’i Bige Önal’dan dizi itirafı

Sen Çal Kapımı’nın Selin’i Bige Önal’dan dizi itirafı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisi ekrana çok iyi başlangıç yaptı. Büyük bir ilgi gören dizide Kerem Bürsin ve Hande Erçel gibi iki uyumlu isim başrolde bulunuyor. Ayrıca dizinin yan karakterlerinde de önemli isimler yer alıyor. Aras Bulut İynemli ile yaşadığı aşkla bilinen Bige Önal da dizide Selin karakteri ile yer alıyor.

Posta gazetesinin sorularını yanıtlayan genç oyuncu, pandemi dönemini verimli geçirmeye çaba harcadığını belirtti. Ciddi bir ekonomik düzenleme yapmak durumunda kaldığını belirten Bige Önal, “Kendimi ekonomik anlamda eğittim. Bugüne kadar biriktirdiğim, yapmam ve yazmam gereken ne varsa hepsiyle ilgilenmeye çalıştım” diye konuştu.

Öğrenmek istediği şeyler için internetten dersler da alan Bige Önal, günlük yaşamında da evde kalmaktan sıkılmayan birisi. Hayatında yepyeni bir sayfa açılmış gibi hisseden oyuncu, “Evde geçirdiğim bu süreç kuluçka dönemi gibiydi. Şimdi yavaş yavaş hareket başladı. Bütün dünya için her şey olduğundan daha bereketli olacak gibi hissediyorum. Sancılı bir süreçten geçiyoruz ama sonunda bu çağa ait olumsuzluklar azalacak. O yüzden hayatımın umutlu bir dönemindeyim” dedi.

Sen Çal Kapımı dizisinden gelen teklifi neden kabul ettiğini de anlatan Bige Önal, şu sözleriyle dikkat çekti: “Tatlı, eğlenceli bir dizi oldu. Şu an en çok ihtiyacımız olan şey bizleri sıkmayacak, eğlendirecek, umutlandıracak bir şeyler izlemek. Bu sebeple bu dizinin bir parçası olmak istedim.”

Selin karakterini sevdiğini belirten oyuncu, heniz tam olarak alışamadığını da itiraf etti. Ünlü oyuncu, “Selin’le daha yeni yeni tanışıyoruz. Kendisini sevdim ama daha tam alıştım diyemem” dedi. Oyuncu, Selin karakter ile kendisinin pek de benzemediğini de belirtti. Oyuncu, “Selin mutlu olmak için kendini zorluyor. Ben de bir kadın olarak Selin’i çok iyi anlayabiliyorum ama kendime benzetmiyorum” ifadesini kullandı.

Bir hikayede yer alacağı zaman verdiği mesaja dikkat ettiğini belirten Bige Önal, insanlığa söyleyecek sözü olan projelerde bulunmayı istediğini de belirtti.