Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Bekiroğlu kalabalıkta hapşırdı, sonra yaşadığı ona çok dokundu!

Aslı Bekiroğlu kalabalıkta hapşırdı, sonra yaşadığı ona çok dokundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Benim Tatlı Yalanım isimli dizide Furkan Palalı ile birlikte başrolde yer alan Aslı Bekiroğlu, ayrıca 2 sezon yer aldığı ve 3. sezonunda bulunmadığı Jet Sosyete’nin finalinde de bulunmuştu. Oyuncu karantina döneminde sevgilisi Can Koçkan ile keyifli anlarıyla dikkat çekmişti. Şimdi ikili Alaçatı tatilinde yine neşeli ve eğlenceli paylaşımlarla sosyal medyada ilgi odağı oluyor.

Aslı Bekiroğlu, Posta gazetesinin sorularını yanıtladı. Karantina süreci sonrasında yeni normale alışamadığını belirten oyuncu, kalabalıkta hapşırdığı bir anısını şu sözlerle anlattı: “İnsanların birbirine güveni kalmadı. Bir kez kalabalık bir ortamda hapşırdım. İnsanlar panik olup yanımdan uzaklaştı. Umarım en kısa zamanda normal hayatımıza geri döneriz.”

Uzun bir süre evde kapalı kaldıktan sonra tatilin kendisine çok iyi geldiğini anlatan oyuncu, 1 aydır sevgilisi ile birlikte tatil yapıyor. Riva’daki aile yazlıklarının ardından sevgilisinin ailesinin Ayvalık’taki yazlıklarına gittiklerini belirten oyuncu, şimdilerde ise Çeşme Alaçatı’da gününü gün ediyor.

Aslı Bekiroğlu, sevgilisi ile birlikte Eylül ayına kadar tatil yapmayı planlıyor.Oyuncu, “Bir aksilik olmazsa eylüle kadar bu yaşam döngüsünde yaşayacağız. Doğal olarak geçmişteki gibi keyifle gezip eğlenemiyoruz. Kalabalık arkadaş grubumuzla dans edip eğlenmeyi çok özlüyoruz ama yapacak bir şey yok… Bu dönem böyle geçecek” dedi.