Ana sayfa Sosyal Medya Senarist Sema Ergenekon’dan şoke eden Yargı paylaşımı! Mezarından çıkıp gelirse şaşırmayın!

Senarist Sema Ergenekon’dan şoke eden Yargı paylaşımı! Mezarından çıkıp gelirse şaşırmayın!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Sezonun belki de en merak edilen dizilerinden birisi Yargı… Sezon finali ile birlikte izleyenlere şok üstüne şok yaşattı! Ancak daha büyük şoklara hazırlıklı olmak gerektiğini de yine yaz sezonunda senaryoyu yazmaya başlayan Sema Ergenekon gösteriyor sosyal medya paylaşımlarıyla!

Kanal D’de yayınlanan ve ilk sezonu ile izleyenleri çok başka bir hikayeyle buluşturan Yargı, hukuk temalı diziler arasında en çok dikkat çekenlerin başında geliyor. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başarılı oyunculukları ile Avukat Ceylin ve Savcı Ilgaz karakterlerine hayat verdiği dizide tüm oyuncular, performansları ile her hafta izleyiciden büyük övgüler aldı.

Senarist Sema Ergenekon da en az başrol oyuncuları kadar çok konuşuldu ve konuşulmaya da devam ediliyor. Zira Ergenekon, Yargı dizisinde izleyiciyi hiç sıkmadan, sabır sınırlarını zorlamadan, son derece zeki taktiklerle heyecanı yüksek tutmayı başardı.

Senarist Sema Ergenekon'dan şoke eden Yargı paylaşımı! Mezarından çıkıp gelirse şaşırmayın! 10

Her hafta bambaşka bir sorunun yanıtını bulan izleyici, haftalarca, aylarca yanıt bekleyen sorularla sıkan dizilerin yanında, çok başka bir hikaye koydu izleyicinin önüne! Hatta “Bu da çözüldü, şimdi ne olacak?” sorusunu sordurdu her hafta!

Dolayısıyla diziye olan ilgi de azalmadı ve sezonda Pazar akşamları ekrana gelen Yargı, reyting birinciliğini en yakın rakibi Teşkilat’a kaptırmadı. Yeni sezonda da yine heyecan dolu hikayesi ile izleyiciyle buluşması beklenen Yargı’da bu kez Ceylin’in Ilgaz’ı gerçekten öldürüp öldürmediği, neden öldürdüğü, olayların nasıl oraya kadar geldiği sorularının yanıtını arayacak izleyici!

Senarist Sema Ergenekon'dan şoke eden Yargı paylaşımı! Mezarından çıkıp gelirse şaşırmayın! 11

Fakat hikayede çok başka ters köşeler de Yargı izleyicisini bekliyor olabilir! Bu işareti de Sema Ergenekon, şu sıralar üzerinde titizlikle çalıştığı senaryoyu yazarken sosyal medyadan vermekte! Bir süre önce yazmaya başladığı gösteren paylaşımı ile heyecan yaşatmıştı ünlü senarist.

Ardından birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarından Devrim Yıldız’ın instagram paylaşımına verdiği yanıtla kafaları fena halde karıştırdı Ergenekon!  Yıldız’ın “Lan yoksa!” mesajıyla bir mezar ve üzerindeki hortlak emojili şaşırtan paylaşımına Ergenekon “Dedim olabilir” yanıtıyla “Biri mi hortlayacak dizide?” sorusu soruldu!

Senarist Sema Ergenekon'dan şoke eden Yargı paylaşımı! Mezarından çıkıp gelirse şaşırmayın! 12

Öldü sanılan bir ismin yeniden diziye dahil olabileceği ya da bir başka sürprizle gündeme gelebileceğine işaret eden bu paylaşım sonrası Sema Ergenekon’un, diziye damgasını vuran Onur Durmaz’a yaptığı gönderme çok şaşırttı!

Yargı’da Engin karakteri ile ilk bölümlerde rol alan ve bir anda gündeme oturan Onur Durmaz, bir kaç bölümde ölen karakterinin ardından diziden ayrılmıştı. Ancak sinsi bir planla çektiği videoların öldükten sonra da ortalığı karıştırmasına neden olan Engin için zaman zaman dizide yer aldı oyuncu.

Sema Ergenekon’un Onur Durmaz paylaşımı, zaten pek çok izleyicinin kafasında “Engin ölmemiştir, bir yerlerden bir şekilde çıkacak!” duygusunun da karşılığı olarak yeniden diziye dönme ihtimalini ortaya çıkardı!

Senarist Sema Ergenekon'dan şoke eden Yargı paylaşımı! Mezarından çıkıp gelirse şaşırmayın! 13

Yargı dizisinde Engin karakteri, dizinin ilk sezonuna damgasını vurmuş hatta başrollerden bile çok konuşulmuştu. Onur Durmaz, genç bir oyuncu olarak bu karakterde çok başarılı bir oyunculuk sergilemişti. Engin’in suçu Ceylin’e atarak kendi kendisini öldürtmesi, herkesi şok eden bir olaydı.

Morgda cenazesi de görülmesine karşın bir şekilde pek çok izleyici Engin’in öldüğüne inanamadı! Zekice bir hamle ile bir yerlerde çıkacağı duygusunu da hep taşıdı! Senaristin yine çok şaşırtacak bir taktik ile Engin’i canlandırıp canlandırmayacağını hep birlikte göreceğiz ama arka arkaya gelen sosyal medya paylaşımları, büyük bir tüyonun da habercisi gibi duruyor!