Ana sayfa Dizi Haberleri Sıla Türkoğlu’nun Emanet dizisinden olaylı ayrılığı sonrası, başrol kadın oyuncu sürprizi!

Sıla Türkoğlu’nun Emanet dizisinden olaylı ayrılığı sonrası, başrol kadın oyuncu sürprizi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet dizisinde oynadığı Seher karakteri ile ünlü olan Sıla Türkoğlu, dizinin 2. sezon finali öncesinde ayrıldığı açıklaması ile gündeme gelmişti. Türkoğlu ile yapımcı firmanın davalık olmasına neden olayla ilgili kamuoyuna yansıyanlar herkesi şaşırtmıştı.

Sıla Türkoğlu’nun 2. sezon final bölümü çekimlerine gelmediği öne sürülerek yapımcı firma Karamel Yapım’dan konuyla ilgili hukuki yollara başvurulacağı söylenmişti. Türkoğlu’nun seti ani bir şekilde terkettiği ve final çekimlerine katılmadığı, 3. sezonda da rol almayı istemediği ileri sürülmüştü. Açıklamada “Oyuncumuz, çekimlerin son haftasında avukatı aracılığıyla sözleşmesinin hemen feshedilmesini, aksi halde sete çıkmayacağını tarafımıza iletmiştir. Sözleşmesi devam ettiği için bu talep de tarafımızca reddedilmiştir” denilmişti.

Sezon finali bölümüne Sıla Türkoğlu’nun gelmemesi sonrası dublör ile bölümün bitirildiği de biliniyor. Yeni sezon teaser çekimlerine de katılmaması nedeniyle Yapımcı firma tarafından yasal yollara başvurulacağı söylenerek kamuoyuna iddialar sunulmuştu.

Sıla Türkoğlu'nun Emanet dizisinden olaylı ayrılığı sonrası, başrol kadın oyuncu sürprizi! 8

Sezon finali öncesinde yaşanan bu gerginlik ile birlikte Sıla Türkoğlu cephesinden de bambaşka bir açıklama yapılmıştı. Oyuncunun avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, sette ağır şartlarda çalıştırıldığı, hastayken bile çalışmaya zorlandığı, mobing uygulandığı şeklinde iddialar yer almıştı. Ayrıca oyuncunun 3. sezonda yer almayacağının yapımcıya 2022 Ocak ayında bildirildiği de belirtilerek 3. Sezonun şartları, ücret artışı ve çalışma şartları ile ilgili sözleşmenin suretinin istendiği ancak verilmediği ve sonrasında karalama kampanyası başlatıldığı öne sürülmüştü.

Yaşanan bu gerilimin ardından taraflar davalık olurken, Emanet dizisi izleyenleri ise Sıla Türkoğlu’nun ani ayrılışından dolayı hayli üzgündü. Ayrıca 3. sezonda da devam edecek olan dizide Seher karakterine kimin hayat vereceği de bir başka merakla beklenen açıklamaydı.

Saran Medya tarafından ortaya atılan bir iddiaya göre, Emanet dizisinde Sıla Türkoğlu’nun yerine oynayacak isim belli oldu! İddiaya bakılırsa Türkoğlu’nun oynadığı Seher karakterine, Gürcü asıllı bir isim hayat verecek.

Sıla Türkoğlu'nun Emanet dizisinden olaylı ayrılığı sonrası, başrol kadın oyuncu sürprizi! 9

Dizide başrol erkek oyuncu Halil İbrahim Ceyhan’ın partneri olarak 3.sezonda Seher karakterini oynayacak ismin Nana Stambolishvili’nin olacağı belirtilmekte. Aynı zamanda model olan Nana Stambolishvili çok tanınmayan bir isim. Daha önce oyunculuk yapmayan ve ilk kez Emanet dizisi ile kamera karşısına geçecek olan Nana Stambolishvili ile ilgili iddialar, bakalım önümüzdeki günlerde nasıl yankı bulacak?