Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Şenay Devi formunu nasıl koruyor? Yantra nedir? Ay burcu nasıl hesaplanır? Şenay Devi yanıtlıyor!

Şenay Devi formunu nasıl koruyor? Yantra nedir? Ay burcu nasıl hesaplanır? Şenay Devi yanıtlıyor!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Şenay Devi, takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Youtube kanalından yayınladığı video ile önemli bilgiler sunan Şenay Devi, özellikle nasıl zayıf kaldığı ile ilgili çok sayıda soru aldığından bahsetti. Devi, “Profesyonel olarak haftanın 4 günü boks dersleri alıyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. Sporu yaşam biçimi haline getirip bu noktada olumlu sonuçlar aldım. Boksu vücudun tüm kaslarını çalıştıran bir spor branşı olduğu için seçtim” diye konuştu.

İzleyicilerin burçlar, astroloji, yantra gibi konularda da sorularını yanıtlayan Şenay Devi, önemli bilgiler sundu. Devi, videosunu şu mesaj ile paylaştı: “Astroloji ile igili en çok merak edilen soruların başında gelen yantra nedir ve ne işe yarar, ayın temsil ettikleri, ay burcu yerleşimi, ay fazları, ay burcu nasıl hesaplanır, güneş burcu nedir, güneş burcu nasıl hesaplanır, günlük hayatımızda astrolojiden nasıl yararlanabiliriz, yükselen burç nedir, 30 yaşından sonra yükselen burcun etkisine mi gireriz konu başlıkları altında bir çok sorunun cevabını bulabilirsiniz.” Videodan tüm detayları izleyebilirsiniz.